fbpx

Kun je afvallen zonder te sporten? Dit is een vraag die veel gesteld wordt. En het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel. Ja je kunt afvallen zonder te sporten, maar Zul je er op je best uitzien? Nee. En is afvallen zonder sporten wel gezond?

Jazmine Garcia is een van de bekendste fitness bloggers van America en een grote hit op youtube. Haar filmpjes en blogs worden door vele fitness fans over heel de wereld gelezen en bekeken. En ook haar modellencarrière zit in de lift, maar dit succes is voor Jazmine niet zo maar even komen aanwaaien. Jazmine verloor op 15 jarige leeftijd op tragische wijze haar moeder en ze belande in een neerwaartse spiraal en depressies. Ze leed een aantal jaren aan een eetstoornis en uiteindelijk belande ze in het ziekenhuis. Vanaf dat moment besefte ze dat ze het roer moest omgooien en ze begon met gezond eten en ging naar de sportschool, maar in het begin had ze echt moeite om haar zelf te motiveren en regelmatig wilde ze opgeven, maar toch zette ze door en met succes want het lichaam wat ze nu heeft daar zou menig vrouw mee willen ruilen. Door haar eetstoornis had ze bijna compleet geen billen meer en daar heeft ze jaren aan gewerkt met voeding en een speciaal fitness schema om die in perfect shape te krijgen. En wij hebben dat schema voor jou.

Anllela Sagra is ooit begonnen als fotomodel en daar voor moest ze haar lichaam in perfecte vorm houden. En dat deed ze door regelmatig te trainen en gezond te eten, maar Anllela werd echt verliefd op fitness. En ze was op den duur meer in de sportschool te vinden dan op een fotoshoot. En daarom besloot ze het gewone modellen werk te laten voor wat het was en zich helemaal te richten op Fitness. En zo werd ze het eerste professionele fitness model van colombia. En Anllela groeide uit tot het populairste fitness model op youtube en instagram en veel dames zien haar als voorbeeld. En ook jij kunt nu trainen als Anllela Sagra want wij hebben het fitness schema waar ze jaren mee gewerkt heeft voor jou samengesteld.

Ashley Nocera is een van de bekendste professional Bikini Athlete uit America. En daarnaast is ze ook een grote hype op instagram en YouTube, maar dit succes is niet komen aanwaaien, daar heeft ze flink wat tijd in de sportschool en energie in moeten steken, maar het resultaat mag er zijn want Ashley Nocera heeft een geweldig mooi getraind lichaam. En ook jij kunt nu trainen als Ashley want wij hebben het fitness schema waar ze jaren mee gewerkt heeft voor jou samengesteld.

Bij veel vrouwen is de buik de grootste bron van ontevredenheid. En ze doen er dan ook van alles aan om er vanaf te komen, maar met een streng dieet en veel cardio en ontelbare buikspieroefeningen ga je niet van dat buikje afkomen, maar hoe krijg je dan een mooie platte buik?

Brede gespierde schouders, welke man wilt dat nou niet? Toch lukt het de meeste mannen niet om gespierde schouders te krijgen. Er zijn veel manieren om je schouders te trainen, maar het is bijna niet mogelijk om alle schouder spieren met één oefening te trainen dus is het belangrijk dat je voldoende variaties in je fitness schema opneemt om je schouders te trainen, maar de meeste mannen trainen hun schouders te weinig of verkeerd, waardoor het maar niet lukt om mooie gespierde schouders te krijgen. Maar hoe moet het dan wel?

Iedere man die traint in de sportschool heeft wel eens gehoord van de term “leg day”. Op deze dag zouden je benen getraind moeten worden, maar de meeste slaan deze dag het liefst over. En dat is jammer want het trainen van je benen is heel belangrijk. Maar hoe kun je de benen nu het beste trainen?

De meeste mannen in een sportschool trainen hun biceps, triceps, schouders en borstspieren. Een spiergroep die nogal eens wordt vergeten of te weinig wordt getraind is de rug. En dat is jammer en ook niet echt slim, want je rug is een belangrijke spier. Waarschijnlijk zelfs een van de belangrijkste spieren.

Er wordt vaak gedacht dat als een man aan fitness doet hij aan het trainen is om een super gespierde bodybuilder te worden, maar 80% van de mannen heeft helemaal de behoefte niet om een bodybuilder te worden. De meeste willen gewoon een mooi fit lichaam met mooie spieren. Maar hoe moet je nu fitnessen als man, want de meeste trainen nog steeds verkeerd.


De Nakd repen zijn erg populair aan het worden. Ze liggen tegenwoordig bij elke kassa van jumbo en de AH en ze worden ook steeds vaker in healthboxen toegevoegd, maar hoe gezond zijn de Nakd repen nu eigenlijk?

Pagina 1 van 43

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner