• Workouts
Al heel veel jaren worden de verkeerde adviezen aan vrouwen gegeven die willen afvallen en trainen voor een mooi slank lichaam. Al die vrouwen blaadjes staan vol met adviezen over ingewikkelde slopende diëten die meer kwaad doen dan goed en uren lange cardio sessies op de
Op veel sportscholen is het buikspierkwartiertje voor vrouwen razend populair. Vrouwen willen een platte buik en willen minder buikvet maar hoe doe je dat?  Elke vrouw heeft buikspieren, maar bij de een zijn ze beter zichtbaar dan bij de ander. Hoe meer vet er op je buik
Buikspier oefeningen met de Stability Ball of ook wel Swiss Ball genoemd zijn razend populair, en dat is niet voor niets want met de Stability Ball kun je heel effectief je buikspieren trainen. Wij hebben een workout voor je samengesteld die je helpt een mooi platte buik te krijgen.
  • 1

Een gezond gewicht hebben en houden is veel makkelijker als je jong bent, maar na je 30e vertraagt je stofwisseling en de naald van de weegschaal kruipt langzaam omhoog en de vetrolletjes worden groter, Afvallen na je 30ste is niet makkelijk maar zeker niet onmogelijk. Met onze onderstaande tips wordt het allemaal een stuk makkelijker. En kom jij ook weer strakker in je vel.

Lofogo Sarour is een kickbokser die in het buitenland zoals Rusland en China behoorlijk populair is. En ook in Nederland wordt hij steeds populairder. Helaas gaan veel vechters hem liever uit de weg, maar Lofogo behoord in Nederland echt tot de top. Wij hadden een exclusief interview met lofogo over zijn sport, training en voeding.

In steeds meer sportscholen zie je het. Vechters die trainen met een trainingsmasker, maar is trainen met een trainingsmasker zinvol en Krijg je er een superconditie van?

Meer spierkracht, beter afvallen, veel meer energie en super snel herstellen van een zware training en minder spierpijn. Dat zijn de beloftes van de makers van het supplement ZMA, maar klopt dit ook?

Fat burners zijn de populairste supplementen om snel mee af te vallen en vliegen als warme broodjes over de toonbank. Maar kun je echt meer afvallen met behulp van fat Burners en welke fat burner kun je het beste gebruiken?

Veel mensen die snel willen afvallen doen dat met een maaltijdvervanger. maar welke maaltijdvervanger moet je kiezen? Want er zijn heel veel verschillende soorten in verschillende prijsklassen. En is het verstandig om alleen maar een maaltijdvervanger te gebruiken.

Er wordt vaak gedacht dat kickboksers laag geschoold zijn en allleen maar op straat hangen,maar dat beeld klopt al lang niet meer. Chriss Nigimbi bijvoorbeeld is afgestudeerd in rechten en dan hebben we ook nog Jordy Beekwilder die op de HBO zit en zijn propedeuse wil behalen en daarnaast ook nog B vechter is en langzaam op weg is naar zijn eerste A partij. wij hadden een exclusief interview met Jordy Beekwilder over zijn sport, training en voeding.

Het supplement BCAA is een heel belangrijk supplement want zelfs al eet je gezond en gevarieerd, voor de meeste mensen die aan sport doen is het bijna onmogelijk om alle voedingsstoffen en micronutriënten uit voeding te halen. Maar wat is BCAA en welke kun je het beste gebruiken?

De laatste tijd zie ik het gebruik van pre-workouts enorm stijgen. Waar vroeger enkel de die-hard mannen en vrouwen in de gym naar pre-workout grepen, wordt het eerder regel dan uitzondering dat mensen pre-workout gebruiken. Maar is dat allemaal wel zo goed voor je en welke pre-workout kun je het beste gebruiken?

Nordin van Roosmalen is het top talent van team Beekwilder Noudri en zijn bijnaam is “the Viking” en die naam past goed bij hem want Nordin is een echte strijder van begin tot het einde en behaald op dit moment de ene naar de ander overwinning . wij hadden een exclusief interview met deze Viking over zijn sport training en voeding.

Pagina 1 van 41

 becoma a champion     23244182 1186658701466399 2