fbpx

De oplossing van huid problemen van vrouwen tijdens het sporten!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een workout maakt je blij! Tijdens sporten maak je endorfine aan en van endorfine krijg je een gelukzalig gevoel. Helaas kun je van een lekkere workout óók puistjes krijgen en daar worden vrouwen juist heel ongelukkig van. Hoe komt het dat de huid van vrouwen tijdens het sporten gesaboteerd wordt? Daar zijn een paar redenen voor die je niet zo één, twee, drie zou verwachten. 

1. Je bent te ruig met je handdoek
Je zou denken dat het helpt om zweet van je gezicht te wrijven tijdens het sporten. Maar eigenlijk kan dit juist meedragen aan acne. Als je heel ruw met een handdoek over je gezicht wrijft kan je huid gaan irriteren en verspreid je vuil en bacteriën. In plaats van wrijven kun je je lichaam en gezicht dus beter voorzichtig deppen.

2. Je haar zit vol met producten
Zweet zorgt ervoor dat resten van haarproducten in je gezicht druppelen. Daardoor kan je huid geirriteerd raken en kunnen je poriën gaan verstoppen, met mee-eters en puistjes als gevolg. Stijl je haar dus met olievrije gel of mousse, zodat het goed in model blijft zitten. Speel tijdens het sporten ook niet met je haar, want dan komen de vuiltjes en bacterieën op je handen terecht en dus ook op je lichaam. Het beste kun je je haren in een knot doen en een haarbandje omdoen, zodat ook de plukjes in je gezicht niet in de weg zitten.

3. Je draagt nog make-up
 Vrouwen maken zich er bijna allemaal wel eens schuldig aan: met hun make-up nog op naar de sportschool gaan. Maar dat moet je toch echt niet doen! Om puistjes te voorkomen moet je, voor je gaat sporten, alle make-up, moisturizers en crèmes van je gezicht verwijderen, want als zweet zich met oliën en vuil gaat mengen verstoppen je poriën en dat kan leiden tot acne.

Supplementen en voeding

Normale supplementen zijn vaak niet voldoende voor de echte vrouwen daarom is er Balance, Balance is het uitgebanceerde totaal supplement dat je helpt je lichaam optimaal fit en in balans te houden. Alle ingrediënten zijn speciaal afgestemd voor dames.Voel je fit, sterk en sexy!

FitMiss Balance kenmerken:

  • Dagelijkse vitaminen boost met mineralen
  • Essentiele Omega3 vetzuren
  • Een alles bevattende formule!
  • Antioxidanten en Probiotica
  • 25 soorten groente en fruit complex
  • Wil je meer weten over FitMiss Balance lees dan verder

     
Lees 3013 keer

Gerelateerde items (op tag)

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner