Hoe krijg je als vrouw een mooie platte buik?

Beoordeel dit item
(9 stemmen)

Op veel sportscholen is het buikspierkwartiertje voor vrouwen razend populair. Vrouwen willen een platte buik en willen minder buikvet maar hoe doe je dat? 

Elke vrouw heeft buikspieren, maar bij de een zijn ze beter zichtbaar dan bij de ander. Hoe meer vet er op je buik zit, hoe minder goed je spieren te zien zijn. Is je buik niet plat en strak, dan heeft dat vooral te maken met je vetpercentage en niet zo zeer met een gebrek aan spieren. Om lichaamsvet te verbranden moet je een negatieve energiebalans creëren: je moet meer calorieën verbruiken dan dat je binnenkrijgt. Voeding is hierin cruciaal. Met alleen trainen ga je het niet redden.

Stap 1: 

Veel vrouwen maken de zelfde fout en gaan zo weinig mogelijk eten zonder te weten wat ze eten en hoeveel en dat is de grootste fout die je kunt maken Zo weet je niet wat je binnen krijgt. Food is the key, dus een voedingsschema is stap 1 

Stap 2:

Als je een mooie platte buik wilt hebben dat zal je de juiste oefeningen moeten doen maar ook op een juiste manier, want als de spieren niet geprikkeld worden zal het weinig effect hebben. De onderstaande workout gaan we als circuit uitvoeren. Doe de oefeningen achter elkaar zonder rust en neem tussen 1 minuut rust en begin dan aan Workout 2 deze workout doe je minimaal 3x per week en maximaal 5 keer per week.

Workout 1

Absolutely Awesome Abs Workout 1

Workout 2:

Elke oefening voer je 20 keer uit en tussen de oefeningen neem je geen rust!

Quick Flat Abs Workout

Snel buikvet verbranden met de Lady Power Fat Burner

Wil je snel afvallen en met topsnelheid afrekenen met ongewenst lichaamsvet? Wil je veel gewicht verliezen, of gewoon je lichaam droogtrainen tot aan de laatste gram? Oftewel: zoek je een product dat echt meedogenloos de aanval inzet tegen vet – zelfs het hardnekkige vet? Dan biedt de lady Power Fat Burner jou de ultieme oplossing!

De lady Power Fat Burner is met voorsprong de sterkste fat burner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen.

Kenmerken Lady power Fat Burner

  • Sterkste formule op de markt
  • Perfecte verhouding van alle werkzame stoffen
  • Unieke ingrediënten die elkaars werking versterken
  • Samengesteld door professionals op het gebied van vetverbranding
  • Getest door topsporters

Lady Power Fat burner is een zeer complete formule die je lichaam op de juiste manier helpt in de strijd tegen ongewenst lichaamsvet.De fat burner bevat een mix van natuurlijke ingrediënten en is onvergelijkbaar met andere.

Bestel hier de lady Power Fat Burner

Lees 23007 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner