Bodyenpower.nl header1 

 

Het Body & Power Cardio programma voor afvallen en vetverbranding

Body & Power Cardio programma  is een bijzonder effectieve manier om vet te verbranden en af te vallen en op gewicht te blijven!

cardio programma 

Het effectieve cardiofitness programma om vet te verbranden

Afwisseling is een must voor effectieve cardiofitness. Op het moment dat je telkens hetzelfde cardioprogramma volgt en steeds hetzelfde apparaat gebruikt, zal je lichaam wennen aan deze routine. Het gevolg is dat je lichaam steeds minder energie/calorieën nodig heeft om hetzelfde fitnessprogramma af te werken. Het is dus belangrijk om een cardio programma te volgen met zoveel mogelijk afwisseling. Om die reden heeft Body & Power  een bijzonder en simpel cardio programma ontworpen bedacht voor iedereen die graag met cardio willen afvallen en effectief vet willen verbranden. Door vaak te switchen van apparaat verveel jij je minder snel en heeft je lichaam te weinig tijd om aan één bepaalde oefening te wennen. Dit is goed, want het maakt afvallen en het versterken van je spieren een stuk effectiever en tijdsefficiënter.

cardio training een onmisbaar onderdeel als je wilt afvallen. Cardio training zorgt er namelijk voor dat je stofwisseling sneller gaat werken en je ook in rust meer calorieën verbrandt.
Het Body & Power Cardio programma  werkt omdat je wild afvallen wel iets anders dan ‘normale’ cardio training. Bij een normale cardio training is je hartslag hoger dan geschikt is om vet te verbranden. Je hartslag is bij normale cardio training hoger dan 65% van je maximale hartslag. Je werkt dan voornamelijk aan je conditie en uithoudingsvermogen, wat niets anders betekent dan een verbetering van je hart-long-functie.
Om te kunnen afvallen moet je hartslag tussen de 50 en de 65% van je maximale hartslag liggen. Dan verbrandt je voornamelijk vet en geen koolhydraten. Vooral als je dit langer dan 20 minuten per oefening volhoudt, helpt het goed als je wilt afvallen.

Lees meer...

Tabata Workouts

tabata workoutBent u op zoek naar de meest veelzijdige, meest effectieve manieren om lichaamsvet te verbranden Nou, kijk dan niet verder want Body en Power heeft voor u de oplossing en de naam van deze oplossing is Tabata. Als je nog niet weet wat een Tabata interval is, het is een hoge intensiteit interval training protocol oorspronkelijk gemaakt door de Japanse onderzoeker dr. Izumi Tabata. 

Lees meer...

Beginnen met hardlopen

925x367 large

Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lente- of zomerdag is het heerlijk om na het werk hard te lopen om de spanningen van de dag los te schudden.

Hardlopen werkt geweldig tegen stress, het verbetert je conditie, je spiermassa, je longen en je algemene houding. Het grote voordeel is dat je niet naar de sportschool hoeft te reizen.

 

Lees meer...

Crosstrainer trainingsschema en tips

Crosstraining-schemaWat is een crosstrainer? Een crosstrainer is een fitnessapparaat dat je kan gebruiken om af te vallen of om je conditie op te bouwen. Een groot voordeel van de crosstrainer boven andere fitnessaparaten is dat vrijwel alle spieren van het lichaam worden aangesproken. De belasting is het zwaarst voor de benen en de schouders, maar ook je ‘core’ (rug, zij, buik) wordt bij gebruik van de crosstrainer effectief getraind.

 

 

Lees meer...

Cellulitis hoe kom je daar nou vanaf ?

Cellulitis weg trainen

Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, is iets waar veel vrouwen vanaf willen. Maar hoe kom je daar nou vanaf? er bestaan geen wondermiddeltje tegen Cellulitis. Dus al die dure crèmes kan je lekker in de schappen laten staan! Maar er is goed nieuws: je kan er wel wat tegen doen. Zo zijn bepaalde etenswaren en smoothies die zouden moeten helpen om cellulite te verminderen en tegen te gaan maar wat eigenlijk het beste werkt is sporten, sporten en nog eens sporten. Helemaal voorkomen kan je cellulitis nooit, maar je kunt met de juiste fitnessoefeningen wel de kans kleiner maken dat je er last van krijgt en de cellulitis zelfs verminderen.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed