fbpx

Sporten met de FlipBelt ?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Het idee is simpel: een elastische band voorzien van vier openingen voor o.a. sleutels en de onmisbare smartphone. Gewoon even omdraaien en alles zit veilig op zijn plek. Speciaal voor het opbergen van sleutels is de FlipBelt voorzien van een handige haak. Zo is het zoeken naar de sleutels ook geen probleem meer en laten we eerlijk zijn: het is toch een prettig idee dat de sleutels goed vastzitten. Andere kleine items, zoals een creditcard en kleingeld, passen natuurlijk ook prima in de FlipBelt en door het omdraaien zit alles ook nog eens verrassend veilig opgeborgen.

 

BluePink CoupleKicking girl ropes

Welke sport je ook graag doet we kennen allemaal het probleem dat we spullen bij ons hebben zoals sleutels ,smartphone en andere kleine dingen. Ik ziet het maar wat vaak gebeuren in de sportschool dat iemand zijn sleutels verliest omdat die uit zijn of haar broekzak vallen of de smartphone die op de grond valt en defect is maar met de FlipBelt is dit probleem verholpen !

Flipbelt

De FlipBelt is gemaakt van elastisch materiaal en is als een holle buis met 4 spleten als pockets. Er zijn 4 zakken in de FlipBelt, twee in de voorzijde en twee aan de achterzijde. De zakken zijn niet gedefinieerd of gescheiden, als een grote ronde zakje.

Genoeg drinken met de FlipBelt

1nora water dual 1 Copy Copy 900x600

Tijdens het sporten verliest je lichaam vocht. Niet alleen door zweten, maar ook via uitgeademde lucht. Dit vochtverlies kan oplopen tot 2 liter per uur, afhankelijk van factoren als temperatuur en inspanning. Via zweet verlies je bovendien belangrijke elektrolyten (mineralen) als chloride, calcium, magnesium, sodium en kalium. Door tekort aan vocht en elektrolyten functioneren je spieren minder goed, en kun je bijvoorbeeld last krijgen van kramp. Als je het tekort niet snel aanvult, kun je uitgedroogd raken. Dat kan zelfs schadelijk zijn voor je gezondheid op de lange termijn. Met FlipBelt heb je altijd genoeg drinken bij en kun je dus altijd 100% presteren!

Op reis met de FlipBelt

zipper main a 900x600903226p alt4

De FlipBelt is eigenlijk bedoeld om mee te sporten maar hij is eigenlijk ook heel geschikt om mee op reis te gaan met het vliegtuig of heerlijk te wandelen in je favoriete vakantieland en je spullen bij de hand te hebben zonder dat je deze kwijtraakt. En geloof me het inchekken is echt een makkie met de FlipBelt.

d747affbcfa4b4808607ee012bf4539b

Conclusie over de flipbelt
De flipbelt is een uitstekende manier om je spullen mee te nemen tijdens het sporten, wandelen of reizen. Omdat je hem aantrekt als een kledingstuk, vergeet je al snel dat je hem om hebt. De stof is soepel en aangenaam, en houdt bovendien je huid droog. En zelfs in een te kleine maat, kruipt hij niet omhoog! Voor meer info kijk op http://flipbelt.nl/

Lees 1692 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner