fbpx

Hoe verhoog je jouw metabolisme voor een snelle vetverbranding?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Je metabolisme is een belangrijke factor wanneer je wilt afvallen en vet verbranden Helaas is afvallen en vet verbranden een proces wat voor veel vrouwen te traag gaat. De reden dat dit zo traag gaat is dat bij veel vrouwen het metabolisme veel te laag is , ook bij vrouwen die 3 keer per week naar de gym gaan voor hun cardio workout. Maar hoe verhoog je nu je metabolisme om wel af te vallen en snel vet te verbranden?
De meeste vrouwen die naar de sportschool gaan doen meestal alleen cardio oefeningen zoals de loopband of de crosstrainer, maar dit is vaak niet voldoende ook al is je kleding zeiknat van het zweet.

Zweten en het fitness niveau

Er wordt nog steeds gedacht dat als je veel zweet je ook veel gedaan hebt en dan zal je metabolisme wel een flinke boost hebben en je vet verbranding zal wel op het hoogste niveau zijn ,maar dat is dus niet zo. Iemand die veel overgewicht heeft zweet sneller doordat er meer energie nodig is om te bewegen. Er is ook meer lichaamsmassa dat afgekoeld moet worden. Iemand die geen overgewicht heeft maar een gezond gewicht kan ook veel zweten. In dit geval gaat het er vaak om dat het lichaam efficiënter omgaat met het afkoelen van het lichaam.

Hoe belangrijk is je voeding?

Je voeding is heel belangrijk om goed en snel af te vallen en je overtollig vet te verbranden. De meeste vrouwen gaan altijd direct minder eten zodat ze de hele dag honger hebben en dan gaan ze ook nog naar de sportschool om een flinke cardio oefening te doen en daarna vallen ze uitgeput op de bank. En meestal na een aantal weken stoppen ze omdat ze het niet volhouden en te weinig resultaat zien op de weegschaal waar ze ook nog eens elke dag opstaan.
Om goed en snel te kunnen afvallen en vet te verbanden heeft je lichaam energie nodig en die energie haal je uit voeding, gezonde voeding die koolhydraatarm is en uit veel eiwitten bestaat. Voeding is dus de belangrijkste sleutel om goed en snel af te vallen en vet te verbranden. Je cardio workout in de sportschool is een extraatje om het proces iets sneller te laten verlopen. 

Tip: Een voedingsschema op maat is met afstand de beste manier om jouw fysieke doelen te bereiken. Je kunt nog zo hard trainen, maar zonder de juiste voeding blijft resultaat uit. lees meer over: Voedingsschema op maat voor afvallen en fitness

Cardio of gewichten?

Veel vrouwen vinden al die zware gewichten maar niets en blijven bij hun cardio apparaten, maar net als bij het trainen met gewichten kom je na een paar weken op een soort van plateau en is je lichaam gewend aan de inspanning die je doet en zal je metabolisme omlaag gaan en het afvallen zal stagneren maar ook je ver verbranding zal stil komen te liggen. Het is dus heel belangrijk dat je om de paar weken je workout verzwaard door langer te sporten of de weerstand van het cardioapparaat verzwaard. Maar er is een beter oplossing om je metabolisme na je cardio workout een flinke boost te geven zodat je vet verbranding op het hoogste niveau blijft en het kost je maar een paar extra minuten.

De girl power workout.

De girl power workout is een workout die je na je gewone cardio workout doet en het kost je maar een paar minuten extra, maar je metabolisme en je vetverbranding zullen gegarandeerd een aantal standjes hoger gaan waardoor je ook sneller zal afvallen.

Herhaal dit circuit 3 keer en neem tussen elk circuit  30 sec rust en tussen elke set ook 30 sec rust

Dag 1

 

Oefening

Sets

Reps

Squat

3

15

2-Arm Kettlebell Swings

3

15

Bent Over Single Arm Dumbbell Row

3

15 (elke arm)

Dag 2

 

Oefening

Sets

Reps

Romanian Deadlifts

3

15

Bench Press

3

15

Bent Over Barbell Row

3

15

Dag 3

 

Oefening

Sets

Reps

Jump Squat

3

15

Hip Thrust

3

15

2-Arm Kettlebell Swings

3

15

Supplementen advies

Buiten je voeding zijn de juiste supplementen ook heel erg belangrijk daarom geven wij hier onder een advies welke supplementen je het beste dagelijks kunt gebruiken als je deze workout doet en ook echt resultaat wilt hebben.

Lees meer over Lady Power whey

Eindelijk. Een echte  eiwitshake voor vrouwen waar je echte resultaten mee behaald

Lees meer over Lady Fatburner

De lady Power Fat Burner is met voorsprong de sterkste fat burner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen.

Lees meer over Afslank Smoothie

De unieke combinatie van eiwitten,CLA’s L-Carnitine, vitaminen en mineralen zorgt ervoor dat u een gezonde ondersteuning heeft tijdens het afvallen.

Lees meer over L-Carnitine

Als je snel wilt afvallen is een goede stofwisseling noodzakelijk. Carnitine speelt een heel belangrijke rol in de spijsvertering. Vet kan pas worden verbrand als het in aanraking komt met Carnitine. Als je dus een tekort hebt aan Carnitine dan wordt vet niet verbrand en wordt je te dik.

Eiwitrepen wel of niet?

Een eiwitreep is een perfecte aanvulling op je voeding, maar in de meeste eiwitrepen zitten heel veel suikers en andere toevoegingen. En dat is nu net iets wat je niet nodig hebt als je aan het afvallen bent en van je overtollige vetrolletjes af wilt, maar met onze One Basix Bar eiwitrepen heb je daar geen last van. Deze perfecte repen passen in elk dieet en zijn het perfecte tussendoortje voor op het werk of na het sporten. One Basix Bar eiwitrepen zijn een van de weinige repen die ook nog eens geweldig smaken en geen Chemische smaak hebben.

Kenmerken One Bar Basix: 

  • Met Stevia extract!
  • 100% natuurlijk
  • Met maar liefst 20 gram eiwit
  • Geen sucralose
  • Slechts 1 gram suiker per bar
  • 1 bar weegt 60 gram

Lees meer over; One Basix 

Drinken om snel vet te verbranden

We weten allemaal dat we water moeten drinken. En al helelemaal als je wilt afvallen en vet verbranden.Toch zien we vaak dat veel mensen moeite hebben om voldoende water te drinken.Door voldoende te drinken zorg je er voor dat je jouw vetverbranding op volle toeren draaid, Maar altijd maar water is ook niet alles en in de meeste ranja zit heel veel suiker, maar wij hebben de oplossing. "Bolero limonade". Deze is gluten vrij en vrij van suiker en bevat bijna geen calorieën. En je kan het krijgen in wel 65 smaken. 

Lees meer over: Bolero Limonade

Lees 2934 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner