fbpx

Waarom elke vrouw box jumps zou moeten doen?

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

De meeste vrouwen trainen in de sportschool om af te vallen en een mooi strak lichaam, maar zonder krachttraining ga je deze doelen niet bereiken. Maar welke oefeningen kun je als vrouw nu het beste doen om snel af te vallen vet te verbranden voor dat mooie strakke lichaam?

Mooi billen en benen trainen

Je hebt alles geprobeerd: situps, cardio en krachtraining maar niets blijkt te helpen om dat vet op je heupen, ook wel bekend als lovehandles, weg te werken. Klinkt dit bekend in je oren? Dan zul je misschien je trainingsroutine moeten aanpassen, of compleet moeten vernieuwen want de meeste vrouwen doen nog steeds de verkeerde oefeningen tijdens hun workout. De squat, de hip thrust en de lunge zijn onmisbaar als je mooie billen en benen wilt hebben. Maar naast deze geweldige oefening mag ook de box jump niet ontbreken in je schema. Box jumps zorgen voor een hoge calorie-verbanding en Je hartslag gaat razendsnel omhoog .Het is een oefening waarbij je de kracht uit je hele lichaam haalt. Hierdoor verbrand je veel meer calorieën in vergelijking met andere workouts.
Wanneer je vet wil verbranden, moet je meer doen dan alleen maar situps en cardio; je moet je hele lichaam activeren om in een thermogenische staat te komen dat lijdt tot een betere vet verbranding.

Het fitness schema voor je benen

Barbell Squat: 3 sets 20 reps
Hip Thrust 3 sets 20 reps
Box Jump: 3 sets 15 reps
Barbell Walking Lunge: 3 sets 30 stappen
Dumbbell Step Ups: 3 sets 20 reps per been

Train dit schema voor je benen max 2x per week en neem tussen elke set 30sec rust en tussen elke oefening 1 minuut rust

Voeding voor mooie billen en benen.

Kies voor eiwitrijke voeding en snacks en eet 6 keer per dag. Regelmatig eten houdt je glucosegehalte stabiel. Mochten die uit evenwicht raken, dan krijg je trek in suiker en dat doet je achterste alleen maar groeien. ook als je te weinig eiwitten eet krijg je meer trek in suiker. 

Eet langzame koolhydraten zoals havermout, zilvervliesrijst, quinoa, gierst en ook linzen. deze voeding is rijk aan kalium en dat hebben we nodig om een evenwicht met het natrium in ons lichaam te bereiken en om vocht vasthouden tegen te gaan.

Probeer ook eens wat meer Taugé te eten want Taugé is een natuurlijke detox voor je billen! Probeer eens een handjevol door een salade of de laatste paar tellen meegebakken in een roerbakgerecht.

Supplementen advies

Buiten je voeding zijn de juiste supplementen ook heel erg belangrijk daarom geven wij hier onder een advies welke supplementen je het beste dagelijks kunt gebruiken als je deze workout doet en ook echt resultaat wilt hebben.

Lees meer over Lady Power whey

Eindelijk. Een echte  eiwitshake voor vrouwen waar je echte resultaten mee behaald

Lees meer over Lady Fatburner

De lady Power Fat Burner is met voorsprong de sterkste fat burner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen.

Lees meer over Afslank Smoothie

De unieke combinatie van eiwitten,CLA’s L-Carnitine, vitaminen en mineralen zorgt ervoor dat u een gezonde ondersteuning heeft tijdens het afvallen.

Lees meer over L-Carnitine

Als je snel wilt afvallen is een goede stofwisseling noodzakelijk. Carnitine speelt een heel belangrijke rol in de spijsvertering. Vet kan pas worden verbrand als het in aanraking komt met Carnitine. Als je dus een tekort hebt aan Carnitine dan wordt vet niet verbrand en wordt je te dik.

Lees 3821 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner