fbpx

Hoe kun je snel afvallen?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Als je bezig bent met afvallen dan wil je het liefst dat binnen een aantal weken de kilo’s er vanaf vliegen, maar is het wel mogelijk om snel af te vallen en wat moet je doen om snel af te vallen?

Minder eten en meer bewegen om snel af te vallen

Voeding en beweging zijn twee natuurlijke factoren die je gewicht bepalen. Door voldoende te bewegen en gezond te eten zul je snel afvallen. Maar om snel af te vallen hoef je niet speciaal een dieet te volgen. Wel is het verstandig om zo min mogelijk suiker binnen te krijgen en ongezonde vetten.

Voedingsschema om snel af te vallen

Als je snel wilt afvallen dan kun je het beste een voedingsschema gebruiken want dan weet je wat je binnen krijgt. Maar hoe maak je nu een goed voedingsschema om snel af te vallen? Om snel af te vallen is het belangrijk dat je jouw BMR berekend en er zijn veel webpagina’s waar je alleen je gegevens invult en binnen een paar seconden weet je jouw BMR, maar je kan hem ook zelf uitrekenen. In ons artikel Fitgirl training en voedingsadvies leggen we stap voor stap uit hou je dat doet.
Als je jou BMR weet dan kun je bepalen hoe snel je wilt afvallen door minder te gaan eten en ons advies is ga niet minder eten dan 500 / 600 calorieën per dag. Als je namelijk te weinig eet dan loop je het risico dat je lichaam in de overlevingsmodus komt en dan ga je in plaats van afvallen juist aankomen. Dus als jouw BMR uitkomt op 1800 kcal per dag doe daar dan 500 tot 600 kcal van af.

Wat moet je eten om snel af te vallen?

Ga geen moeilijk dieet volgen, dat hou je niet vol. Probeer gewoon normaal en gezond te eten en hou rekening met wat jij lekker vindt. Zorg dat je voeding rijk is aan eiwitten en eet wel koolhydraten maar niet te veel en zorg dat je weinig vetten binnen krijgt. Als je gewoon normaal eet zoals groente, aardappels en stukje vlees of vis dan krijg je echt niet te veel binnen. Ook Pasta kan gewoon en saus kan ook ,maar kies dan voor de volkoren versie en maak gezonde saus en neem er niet te veel van. En een keer per week mag je best een keer wat ongezonds eten. Probeer niet te veel brood te eten maar verwijd het ook niet 2 tot 3 sneetjes per dag kan best. En neem havermout op je voedingsschema als ontbijt.

Hoe moet je sporten om snel af te vallen?

De meeste denken dat je nog steeds als een bezeten moet sporten op cardio apparaten ,maar dat is complete onzin. Het beste is om Cardio te combineren met krachtoefeningen. Sporten moet leuk zijn en moet je met plezier doen , dan is de kans groot dat je vaker sport en dus nog sneller gaat afvallen ,maar als je al met tegenzin naar de sportschool gaat dan heeft het geen zin om te gaan want je lichaam pikt dit signaal op en zal ook tegen gaan werken. Wat je ook kunt doen is een paar keer per week flink wandelen want ook daar val je van af , het gaat erom dat je lichaam meer calorieën verbrand dan het binnen krijgt. Maar de beste manier om snel af te vallen is toch echt een combinatie van cardio en krachtraining. Voor een goed schema om snel af te vallen kun je het Fitness schema 3 dagen per week gebruiken die wij op onze pagina hebben gezet met als doel om snel af te vallen.

Je moet ongeveer 7000 calorieën verbranden om een kilo af te vallen. Als je dus 500 tot 600 calorieën verbrand met eten en 500 met sporten dan verbrand je ongeveer 5000 Kcal  per week als je 3 keer gaat sporten.

Supplementen om snel af te vallen

Veel vrouwen die snel willen afvallen gebruiken een fat burner te ondersteuning en dat is een goede keuze want de fat burner verhoogd jouw metabolisme waardoor je weer net iets sneller afvalt. Ook zitten er stoffen in een fat burner die je helpen je lichaamsvet sneller af te voeren. Wij raden de onderstaande fat burners aan.

Lees meer over: Lady fat burner

Afslank shake en snel afvallen

Eiwitten zijn heel erg belangrijk om snel af te vallen. Ze helpen je om meer spierweefsel op te bouwen waar door je nog sneller afvalt wan spieren zijn de beste vetverbranders. Maar eiwitten geven je ook een voller gevoel waar door je minder honger hebt en je lichaam verbruikt veel meer energie om eiwitten te verbranden. Een goede shake bevat meer dan alleen eiwitten want Vitamine zijn ook heel erg belangrijk om snel af te vallen ,maar ook de stoffen l-Carnitine en CLA zijn onmisbaar als je snel wilt afvallen en vet verbranden. Wij raden de onderstaande afslank shake aan.

Lees meer over: Afslank Smoothie

Eiwitrepen wel of niet?

Een eiwitreep is een perfecte aanvulling op je voeding, maar in de meeste eiwitrepen zitten heel veel suikers en andere toevoegingen. En dat is nu net iets wat je niet nodig hebt als je aan het afvallen bent en van je overtollige vetrolletjes af wilt, maar met onze One Basix Bar eiwitrepen heb je daar geen last van. Deze perfecte repen passen in elk dieet en zijn het perfecte tussendoortje voor op het werk of na het sporten. One Basix Bar eiwitrepen zijn een van de weinige repen die ook nog eens geweldig smaken en geen Chemische smaak hebben.

Kenmerken One Bar Basix: 

  • Met Stevia extract!
  • 100% natuurlijk
  • Met maar liefst 20 gram eiwit
  • Geen sucralose
  • Slechts 1 gram suiker per bar
  • 1 bar weegt 60 gram

Lees meer over; One Basix 

Drinken om snel vet te verbranden

We weten allemaal dat we water moeten drinken. En al helelemaal als je wilt afvallen en vet verbranden.Toch zien we vaak dat veel mensen moeite hebben om voldoende water te drinken.Door voldoende te drinken zorg je er voor dat je jouw vetverbranding op volle toeren draaid, Maar altijd maar water is ook niet alles en in de meeste ranja zit heel veel suiker, maar wij hebben de oplossing. "Bolero limonade". Deze is gluten en vrij van suiker en bevat bijna geen calorieën. En je kan het krijgen in wel 65 smaken. 

Lees meer over:  Bolero Limonade

Lees 3264 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner