fbpx

Waarom elke vrouw een Fitbit Flext zou moeten heben

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Veel vrouwen kunnen zichzelf lastig motiveren om meer te bewegen. Hiervoor is de Fitbit Flex een perfecte oplossing. Je moet namelijk dagelijks 10.000 stappen zetten. Dit is het doel van de activiteit tracker. Doordat je de fitbit armband op hebt wordt jer aan herinnert en eerder door gemotiveerd om dagelijks je stappen te zetten. Je hebt geen excuses meer dat je het zult vergeten. Wanneer jij je doelen dagelijks behaalt.

Een ander voordeel is dat het ook aangeeft dat je genoeg water moet drinken. Het houdt namelijk alle data bij via bluetooth. Naast het lopen is gezond eten en drinken namelijk van vitaal belang om goed af te vallen. Inmiddels zijn er meer dan 350.000 voedsel soorten toegevoegd aan de database van Fitbit waardoor het beter kan zien hoeveel calorieën je verbrandt en of je gezond eet. Jij geeft namelijk aan wat je eet en het systeem geeft aan hoeveel calorieën en voedingstoffen het bevat. Hiermee houdt het goed bij of je gezond eet of niet.

De fitbit Flex en bewegen

De Fitbit Flex heeft al heel veel mensen gezonder en fitter laten worden en hen inzicht gegeven in hun levenspatroon en als je echt gezond en fit wilt worden dan zal je daarvoor moeten trainen. Nu trainen ook behoorlijk veel vrouwen wel, alleen hebben maar weinig vrouwen een idee van hoeveel calorieën ze nu echt op een dag verbranden. Het verschilt nogal of je veel loopt op je werk of dat je een kantoorbaan hebt waar je veel zit en vaak ook nog eens veel snact.

De Fitbit Flex zorgt er namelijk voor dat vrouwen een indruk krijgen van hoeveel ze op een dag bewegen en kunnen daardoor hun levensstijl erop aanpassen.

De Fitbit Flex en eten

De Fitbit Flex zorgt ervoor dat je ziet hoeveel calorieën gebruikt op een dag, dus de hele dag en niet alleen hoeveel je er verbrand in de sportschool, en hoe vaak ze bewegen. Op deze manier is het een stuk makkelijker om in te schatten of je meer of minder moet eten, of dat je juist meer moet bewegen, perfect hulpmiddel dus om af te vallen!

 9200000028126439

Ons Advies

Elke vrouw zou een Fitbit Flex moeten hebben want doordat het alles bijhoud van hoeveel kcal je verbrand en je aan kcal aan voeding binnen krijgt en zelfs of je genoeg water drinkt en je ziet elke dag of je dus te weinig beweegt of te weinig of misschien wel te veel slaapt of te veel of te weinig eet, een perfecte sexy personal trainer dus en hij is ook in het roze verkrijgbaar, wat wil je als vrouw nog meer ?....wil je meer weten over de FitBit Flex en wat hij voor jouw kan doen lees dan verder

Lees 3148 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner