Kettlebell abs workout om snel buikvet te verbranden

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Veel vrouwen willen graag snel hun buikvet wegtrainen om straks op het stand of bij het zwembad met een mooie platte buik van de zon te genieten. Om een mooie sexy buik te krijgen is het goed om buikspieroefeningen te doen om het buikvet als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Wij hebben een perfecte workout voor je samengesteld die je gaat helpen om snel van je buikvet af te komen zodat ook jij straks weer van een mooie platte buik kunt genieten!

Workout om snel buikvet te verbranden 

Voer deze workout als een circuit uit. Doe alle oefeningen achterelkaar zonder rust. Neem na elke circuit 1 min rust en begin dan opnieuw tot je 3 tot 5 keer het circuit hebt gedaan.

1) 20x Russian Kettlebell Swing

img 5374 img 5375

2) 20 x  Kettlebell Alternating Twist 

img 5399 img 5400

3) 20 x Kettlebell Side Power Plank With Side Ab Crunch en Leg Lift

  img 5415 img 5416

4) 20 x Kettlebell Power Plank With Row

img 5384

5) 20 x per arm Kettlebell Side Power Plank With Row

img 5382 img 5383

6) Kettlebell Tricep extension in a Bridge

img 5402 img 5403

7) 50x Kettlebell Russian Twist

img 53811

 8) 30 x Kettlebell Burpees With Shoulder Press

img 5404 img 5405

img 5407 img 5408

9) 50x elke been Kettlebell reverse plank met leg raise

reverse plank with leg raise

Snel afvallen met L-Carnitine

Als je snel wilt afvallen is een goede stofwisseling noodzakelijk. Carnitine speelt een heel belangrijke rol in de spijsvertering. Vet kan pas worden verbrand als het in aanraking komt met Carnitine. Als je dus een tekort hebt aan Carnitine dan wordt vet niet verbrand en wordt je te dik. Ook als je ouder wordt maakt het lichaam minder Carnitine aan. Verder is het zo dat elk lichaam anders is en de een meer en de ander minder L-Carnitine aanmaakt. Als je snel wilt afvallen is het dan ook verstandig om extra L-Carnitine te nemen. 

Bestel hier jouw L-Carnitine:

Snel buikvet verbranden met de Lady Power Fat Burner

Wil je snel afvallen en met topsnelheid afrekenen met ongewenst lichaamsvet? Wil je veel gewicht verliezen, of gewoon je lichaam droogtrainen tot aan de laatste gram? Oftewel: zoek je een product dat echt meedogenloos de aanval inzet tegen vet – zelfs het hardnekkige vet? Dan biedt de lady Power Fat Burner jou de ultieme oplossing!

De lady Power Fat Burner is met voorsprong de sterkste fat burner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen.

Kenmerken Lady power Fat Burner

  • Sterkste formule op de markt
  • Perfecte verhouding van alle werkzame stoffen
  • Unieke ingrediënten die elkaars werking versterken
  • Samengesteld door professionals op het gebied van vetverbranding
  • Getest door topsporters

Lady Power Fat burner is een zeer complete formule die je lichaam op de juiste manier helpt in de strijd tegen ongewenst lichaamsvet.De fat burner bevat een mix van natuurlijke ingrediënten en is onvergelijkbaar met andere.

Bestel hier de lady Power Fat Burner

 

Lees 1142 keer

 becoma a champion     23244182 1186658701466399 2