fbpx

Na de leeftijd van 25 begint de dagelijkse behoefte aan calorieën te dalen met 200 calorieën per 10 jaar Doordat het lichaam spieren gaat afbreken en meer vet gaat opslaan. Dat betekent, wanneer je makkelijk 2.000 calorieën per dag verbrandde toen je nog vol energie zat en 20 jaar oud was. Dat je dan als vrouw boven de 40 nog 1.600 calorieën per dag gaat verbranden. Bij elke persoon is dat natuurlijk verschillend. Een ander factor is de werking van het metabolisme. Heb je een sneller metabolisme dan zal je meer calorieën verbranden per dag, dan iemand met een trager metabolisme. maar hoe belangrijk is nu eigenlijk het metabolisme en hoe kun je het versnellen.

Als we alle dieetgoeroes en blogs op het internet moeten geloven komt de horror maand december er weer aan en gaan we weer kilo’s aankomen van al dat eten en drinken en die paar oliebollen, maar is dit nu echt zo?. Is de feestmaand december dan echt zo slecht voor ons?

Snel afvallen met diëten is geen keuze meer, maar een obsessie voor steeds meer mensen. Ze ondergaan elke marteling om die perfecte buik, billen en benen te krijgen, mede onder invloed van de rolmodellen die we in de media zien. Voeg daarbij de reclame van de bedrijven die verdienen aan afslankproducten en het is duidelijk dat diëten onverminderd populair zijn, Maar wat werkt  nu wel en wat niet?

Een sapkuur is bedoeld om je lichaam snel en gezond te ontgiften. Een prettige bijwerking hiervan is dat je in een week tijd een paar kilo zult afvallen.Deze kuur hoort in de categorie detoxdieet en normaal gesproken ben ik geen fan van detoxdiëten, maar het sapkuur dieet van Uzuma kent toch vele voordelen en maakt het daardoor uniek. In dit artikel leg ik je uit waarom.

Afvallen met shakes is een populaire manier om gewicht te verliezen. Een shake is snel bereid, heel lekker en handig mee te nemen.Shakes komen in veel verschillende soorten en smaken en zijn meestal niet zo duur. Daarom is het een populaire manier om gewicht te verliezen.Wil jij ook afvallen met shakes? In dit artikel lees je met welke shake je beste en het meeste kunt afvallen.

Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft last van overgewicht en een beetje vet rondom je buik kan geen kwaad, maar wanneer je een te hoog vetpercentage hebt kan dit ernstige gevolgen hebben.Ook slanke mensen kunnen te maken hebben met een te hoog vetpercentage. Er zijn twee soorten vet, die zich in of rondom de maagstreek bevinden. De eerste soort is de vorm die ervoor zorgt dat je buikspieren niet meer zichtbaar worden en noemt men subcutaan vet en bevindt zich direct onder de huid en bovenop je buikspieren.

De tweede soort noemt men visceraal vet en die bevindt zich dieper in de buikspieren en rondom de organen. Dit vet voelt stevig en hard aan als je erop drukt. Beide soorten vet zijn door meerder studies aantoonbaar ongezond voor je, maar visceraal vet is wetenschappelijk aangetoond nog gevaarlijker te zijn dan subcutaan vet. Beide soorten vet verhogen de kans op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, verhoogde bloeddruk, beroertes, slaap apneu, verschillende vormen van kanker en andere degeneratieve ziektes.

Het is echter niet zo gemakkelijk om van buikvet af te komen, als je niet duidelijk een oorzaak kunt vinden. De grootste oorzaak is verkeerde en slechte voeding maar ook als je voeding in orde is en je flink sport om van je buikje af te komen kan het ook nog flink tegenvallen want er zijn meer oorzaken dan alleen je voeding.wij geven je in dit artikel een paar tips die je kunnen helpen om een mooi en aantrekkelijk buikje te krijgen.

Er zijn echt heel veel verschillen tussen Nederlanders en Belgen en of je het nu geloofd of niet Belgen scoren beter in heel veel dingen dan wij Nederlanders.

Een belg eet ‘genoeg’ groente

Belgen eten genoeg groenten en fruit. Uit de Consumptiemonitor blijkt dat Belgen dubbel zoveel groenten eten als Nederlanders.Een Belg eet per jaar gemiddeld 120 kilo groenten. Een gemiddelde Nederlander blijft steken op 60 kilo groenten, zo'n 164 gram per dag.

Veel vrouwen hebben een raar beeld over eiwitshakes. Dat is toch alleen voor de krachtpatsers in de sportschool? maar ik hoop dat je na het lezen van dit artikel overtuigt bent dat dit helemaal niet zo is want Eiwitshakes worden tegenwoordig echt niet meer alleen gedronken door bodybuilders, ook als je niet dagelijks in de sportschool te vinden bent en alleen nog even voor de vakantie een aantal kilo’s wilt kwijtraken, zijn ze ideaal. Eiwitshakes zijn ook goed voor je rimpels. Want met elke hoeveelheid koolhydraten en vetten die je vervangt door eiwitten verminder je kans op rimpels en wordt je huid beter gehydrateerd en dikker.

Een relatie hebben kost tijd. Toen je single was ging je nog drie avonden per week naar de sportschool. Vooral aan het begin van je relatie wil je elkaar zo vaak mogelijk zien. Die regelmatige bezoekjes aan de sportschool schieten er dan al snel bij in. Als je tijd moet vrij maken voor je geliefde dan is de sportschool meestal niet iets dat je met pijn in je hart afzegt. Voordat je een relatie had kookte je waarschijnlijk ook nog zeer regelmatig een gezonde maaltijd voor jezelf. Wanneer je een relatie hebt ga je vaak samen uit eten of bestel je lekker eten voor thuis. Ook breng je met grotere regelmaat een bezoekje aan de bioscoop. Als jullie dan naar de film gaan wordt er natuurlijk een grote bak popcorn gedeeld. Ook samen een filmpje kijken op de bank gaat vaak gepaard met bakjes vol met lekkere snacks.Vooral vrouwen komen flink aan zodra ze een vaste relatie hebben. Gemiddeld wordt een vrouw ruim zeven kilo zwaarder in de eerste zes maanden van de relatie. Dat blijkt uit een Brits onderzoek.  

Een snelle stofwisseling helpt je snel af te vallen. Hoe sneller je stofwisseling is, des te sneller je vet verbrandt en dus je ideale gewicht bereikt. Met de volgende tips kun jij als vrouw je stofwisseling een echte oppepper geven!

Met een lager vetpercentage zie je er niet alleen beter uit, je bent ook fitter en energieker maar Je vetpercentage verlagen is lastiger dan je denkt.

Wat is een gemiddeld vetpercentage?

Als we het gemiddelde vetpercentage willen bekijken, dan moeten we een onderscheid maken tussen mannen en vrouwen, vrouwen hebben namelijk van nature vaak een hoger vetpercentage dan mannen. Het berekenen van je vetpercentage kan best lastig zijn, bij veel sportscholen staat een gecombineerde weegschaal en vetpercentage meter. Ook zijn er bij de grotere drogisterijen keten vetpercentage meters te koop.

Als je besluit te gaan hardlopen is het uiteraard belangrijk om goede schoenen te kopen. De stiletto-afdeling sla je tijdens het winkelen deze keer over. Nee, juist niet! In Amerika bestaan sportschoollessen waarbij vrouwen in hoge hakken squats en lunches doen. Het resultaat: strakke billen en benen en niet meer struikelen wanneer je op hakken loopt!

Fitness fans uit de VS claimen dat het geheim voor een gevormde kont en slanke dijen ligt in uw schoenen. Nee er is geen nieuwe paar sportschoenen, ze hebben het over hoge hakken.In Amerika is het de jongste trend die heel wat vrouwen naar de fitnesszaken brengt. Vrouwen van alle leeftijden volgen er sportlessen op hun hoge hakken. Het is niet enkel plezant, het is ook een prima manier om een strake kont en slankere bovenbenen te krijgen. De sportsessies met klinkende namen als 'Stiletto Workout', 'The Heel Hop Workout' of 'Stiletto Strength' zijn haast allemaal volgeboekt. Hierbij tonen de fitnessinstructrices lichte oefeningen zoals squats en sit-up aan de deelnemers waarbij alle dames stilleto's dragen.

Pagina 1 van 4

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner