fbpx

Snel en gezond afvallen met een sapkuur

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Een sapkuur is bedoeld om je lichaam snel en gezond te ontgiften. Een prettige bijwerking hiervan is dat je in een week tijd een paar kilo zult afvallen.Deze kuur hoort in de categorie detoxdieet en normaal gesproken ben ik geen fan van detoxdiëten, maar het sapkuur dieet van Uzuma kent toch vele voordelen en maakt het daardoor uniek. In dit artikel leg ik je uit waarom.

Sappen en fruitdrankjes uit de supermarkt

Als je naar die pakken in de supermarkt staat te kijken ziet het er best aantrekkelijk uit, maar schijn bedriegt, zoals zo vaak in de supermarkt. Veel sappen uit de supermarkt worden verhit zodat het lang houdbaar blijft.

Slowjuice  sappen van Uzuma

De sappen van Uzuma zijn lang houdbaar door de High Pressure Processing, hierdoor gaan geen belangrijke voedingsstoffen verloren. Het sap is daardoor zo voedzaam dat één flesje de voedingswaarde bevat van meer dan 1 kilo verse groenten en fruit. Deze sappen worden.

Wat is Slowjuice

Slowjuices zijn van een compleet andere orde dan de reguliere ‘sapjes’ die je in supermarkt of restaurant vindt. Meestal zijn dat vruchtensappen waar hoofdzakelijk fruit in zit. ‘100% fruit’ wordt dan als promotie-slogan gebruikt en ja, dat is beter dan toegevoegde suikers of zoetstoffen. Maar tegelijkertijd is het nog steeds een enorme suikerbom omdat fruit ook vol met (vruchten)suikers zit. Dit komt ook nog eens heel snel in je bloed omdat de vezels er niet meer in zitten. Daarnaast zijn deze sapjes gepasteuriseerd (verhit) om langer houdbaar te maken wat een groot deel van de vitaminen en enzymen vernietigt. En grote kans dat er ook nog conserveringsmiddelen of andere toevoegingen in zitten.

Slowjuices van Uzuma daarentegen zijn echt puur natuur! Bij deze slowjuice sappen worden de nutriënten door middel van koude persing uit de voeding gehaald zodat er minimale oxidatie plaatsvindt (in tegenstelling tot groene smoothies waar door de hoge snelheid van de blendermessen meer oxidatie plaatsvindt). Om de  voedingswaarde optimaal te behouden worden de slowjuices bij Uzuma niet verhit, maar geconserveerd door ze in te vriezen. Ze zijn dus ‘raw’. Daarnaast bevatten deze sappen van Uzuma relatief veel groenten.

De 7 wonderen van Uzuma

Het assortiment van Uzuma bestaat uit 7 verschillende smaken raw green slow juice. Flesjes van 240ml geperste groenten en fruit, zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen met de leuke namen Rise, Aura, Fuse, Karma, Vibe, Zen en Shine. Een flesje staat gelijk aan meer dan 1 kilo verse groente en fruit!

Het slim programma (Snel en gezond afvallen )

In het Slim programma vervang je alle maaltijden op een dag door zeven flesjes Uzuma. Het Slim programma wordt aangeboden voor mensen die veilig en snel veel gewicht willen verliezen.Hiernaast kun je de speciaal ontwikkelde Uzuma app downloaden die je ondersteunt tijdens het programma. Gecombineerd met je vurige wens om snel af te vallen, zul je merken dat met Uzuma SLIM de kilo’s eraf vliegen!
Lees meer over het slim programma

Het STEADY Programma ( op gewicht blijven )
In het programma Steady, dan drink je vier flesjes op een dag. Dit programma kun je kiezen als je op gewicht wilt blijven of tot 3 kg af wilt vallen. De combinatie van voedingsstoffen, gestage inname van calorieën en gezonde maaltijden helpen jou op gewicht te blijven of af te vallen, waarbij het jojo-effect van zoveel andere diëten wordt vermeden.
Lees meer over het Steady programma

Het fit Programma (Fit en energiek leven )

In het Fit programma drink je twee flesjes Uzuma per dag als aanvulling op je normale eetpatroon. FIT is een compleet pakket dat een waardevolle aanvulling is van je eetpatroon met essentiële bouwstoffen, waardoor jij je leven kunt leiden zonder jezelf tekort te doen. Lees meer over het Fit Programma

Het detox programma ( je lichaam reinigen )

DETOX kun je zien als een soort reset-knop voor je lichaam. Onze voedzame sappen geven je alles wat je nodig hebt om je lichaam van binnenuit te herstellen en terug in balans te brengen.
Dit is zeker een perfect programma om een keer te doen na de december feest dagen of voor de zomer maanden zodat je heerlijk op vakantie kunt en in je bikini past of in je mooie zomer jurkje.
Lees meer over het Detox programma .

Advies:

Wij waren heel benieuwd naar de sappen van Uzuma en of deze nu echt werken. Wij hebben in drie dagen het programma slim getest en we kunnen zeggen dat het een pittige manier van afvallen is en dit moet je dus ook geen weken doen, maar dat moe je met geen elk dieet doen. Het Uzuma programma is echter wel succesvol je valt er snel mee af en je hebt geen honger gevoel !

Het is belangrijk dat als je gaat afvallen dat je snel naar een gezonde leefstijl toe werkt en met de programma’s van Uzuma kan dat en ons advies is om dan de volgende volgorde te nemen

3 dagen detox programma ( om te ontgiften )

7 dagen slim programma    ( om af te vallen )

21 dagen steady programma om minder snel af te vallen en langzaam weer over te stappen op gezonde voeding maar wel aangepast op jouw dieet dus niet 3000 Kcal gaan eten per dag maar hou het tussen de 1300 Kcal en 1500 Kcal per dag. Kijk hier voor een voorbeeld dieet

Elke dag het fit programma ( om elke dag je essentiële bouwstoffen binnen te krijgen waardoor jij gezond en op gewicht blijft ) Als je eenmaal jouw gewenste gewicht bereikt hebt dan is het belangrijk dat je gezond blijft eten en de sappen van Uzuma zijn een perfecte gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding!

De sappen van Uzuma moet je niet gebruiken als vervanging van je je dagelijkse voeding maar ze zijn een hele goede start en aanvulling van jouw dieet.

Sporters gebruiken supplementen om af te vallen en aan te komen of spieren op te bouwen maar deze supplementen gebruiken ze niet als hoofd voeding maar puur als ondersteuning op hun dagelijkse voeding om hun doel te bereiken en zo moet je de sappen van Uzuma ook gebruiken en dan is succes verzekerd en kan iedereen gezond afvallen en op gewicht blijven zonder jojo effect !

Voor meer informatie over Uzuma http://www.uzuma.nl/

Lees 3339 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner