fbpx

Hoe gevaarlijk is buikvet?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Buikvet is niet alleen lelijk, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft last van overgewicht en een beetje vet rondom je buik kan geen kwaad, maar wanneer je een te hoog vetpercentage hebt kan dit ernstige gevolgen hebben.Ook slanke mensen kunnen te maken hebben met een te hoog vetpercentage. Er zijn twee soorten vet, die zich in of rondom de maagstreek bevinden. De eerste soort is de vorm die ervoor zorgt dat je buikspieren niet meer zichtbaar worden en noemt men subcutaan vet en bevindt zich direct onder de huid en bovenop je buikspieren.

De tweede soort noemt men visceraal vet en die bevindt zich dieper in de buikspieren en rondom de organen. Dit vet voelt stevig en hard aan als je erop drukt. Beide soorten vet zijn door meerder studies aantoonbaar ongezond voor je, maar visceraal vet is wetenschappelijk aangetoond nog gevaarlijker te zijn dan subcutaan vet. Beide soorten vet verhogen de kans op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, verhoogde bloeddruk, beroertes, slaap apneu, verschillende vormen van kanker en andere degeneratieve ziektes.

Het is echter niet zo gemakkelijk om van buikvet af te komen, als je niet duidelijk een oorzaak kunt vinden. De grootste oorzaak is verkeerde en slechte voeding maar ook als je voeding in orde is en je flink sport om van je buikje af te komen kan het ook nog flink tegenvallen want er zijn meer oorzaken dan alleen je voeding.wij geven je in dit artikel een paar tips die je kunnen helpen om een mooi en aantrekkelijk buikje te krijgen.

Stress

In tijden van stress maakt je lichaam het hormoon cortisol aan. Dit hormoon vertraagd de spijsvertering en vergroot het aantal vetcellen. Door stress sla je dus meer vet op. Bovendien veranderd je eetpatroon als je gespannen bent.

Slaaptekort

Als je te weinig slaap krijgt, krijgt je lichaam onvoldoende tijd om uit te rusten. Het gevolg is een merkbaar gebrek aan energie. Deze energie wil je lichaam dan op een andere manier binnen krijgen en wel door (ongezond) eten. Snelle suikers en koolhydraten lijken aantrekkelijk omdat ze direct een verzadigd gevoel geven, maar je krijgt er wel teveel vet mee binnen die je lichaam, door gebrek aan energie, snel omzet in vet.

Ongeduldig zijn !   

In tegenstelling tot bovenstaande heb je ook nog de eendagsvlieg. Na twee dagen nog steeds geen resultaat, dus hup naar de volgende oefeningen. Zonde, want zo geef je je lichaam niet de kans om sterker te worden. Houd aan dat je ongeveer 4-6 weken een bepaalde routine volbrengt en hem vervolgens helemaal omgooit. (Zelfs wanneer het goed werkte.)

Geen supplementen gebruiken

Er zijn nog altijd mannen en zeker vrouwen die denken dat je alles kan zonde het gebruik van supplementen maar dit klopt niet want je kan niet alles door voeding binnen krijgen zoals voldoende eiwit, vitmanine en miniralen zoals omega 3-6-9 en zeker voor vrouwen is chroom en vitamine deel heel belangrijk bij het vetverbranden en krijg je te weinig binnen van deze stoffen dan blijft dat laagje gewoon zitten!

Verkeerd trainen

Als je alleen maar heel veel buikspieroefeningen doet zal je buikvet niet verdwijnen. Je moet ook verschillende oefeningen met elkaar afwisselen zodat je alle spiergroepen in je buik traint. Daarnaast is veel beweging ook nodig om calorieën en vet te verbranden.

Continu dezelfde routine volgen

Je voert de routine met twee vingers in je neus uit. Weet al precies wat je gaat doen en doet dit pak ’m beet al twee maanden. Ho stop! Tijd om je routine flink om te gooien. Door langere tijd dezelfde routine aan te houden verbruik je steeds minder calorieën met dezelfde intensiteit en dus blijft dat laagje vet gewoon zitten.

Supplementen advies om snel buikvet te verbranden

Lees meer over Lady Fatburner

De lady Power Fat Burner is met voorsprong de sterkste fat burner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen.

Lees meer over Afslank Smoothie

De unieke combinatie van eiwitten,CLA’s L-Carnitine, vitaminen en mineralen zorgt ervoor dat u een gezonde ondersteuning heeft tijdens het afvallen.

Lees meer over L-Carnitine

Als je snel wilt afvallen is een goede stofwisseling noodzakelijk. Carnitine speelt een heel belangrijke rol in de spijsvertering. Vet kan pas worden verbrand als het in aanraking komt met Carnitine. Als je dus een tekort hebt aan Carnitine dan wordt vet niet verbrand en wordt je te dik.

Training

Altijd maar de zelfde oefeningen doen is niet goed en op onze webpagina staal veel workouts die erg goed zijn voor je buikspieren!

1) Buikspieroefeningen voor een sexy en zeer aantrekkelijke buik.

Eiwitrepen wel of niet?

Een eiwitreep is een perfecte aanvulling op je voeding, maar in de meeste eiwitrepen zitten heel veel suikers en andere toevoegingen. En dat is nu net iets wat je niet nodig hebt als je aan het afvallen bent en van je overtollige vetrolletjes af wilt, maar met onze One Basix Bar eiwitrepen heb je daar geen last van. Deze perfecte repen passen in elk dieet en zijn het perfecte tussendoortje voor op het werk of na het sporten. One Basix Bar eiwitrepen zijn een van de weinige repen die ook nog eens geweldig smaken en geen Chemische smaak hebben.

Kenmerken One Bar Basix: 

  • Met Stevia extract!
  • 100% natuurlijk
  • Met maar liefst 20 gram eiwit
  • Geen sucralose
  • Slechts 1 gram suiker per bar
  • 1 bar weegt 60 gram

Lees meer over; One Basix 

Drinken om snel vet te verbranden

We weten allemaal dat we water moeten drinken. En al helelemaal als je wilt afvallen en vet verbranden.Toch zien we vaak dat veel mensen moeite hebben om voldoende water te drinken.Door voldoende te drinken zorg je er voor dat je jouw vetverbranding op volle toeren draaid, Maar altijd maar water is ook niet alles en in de meeste ranja zit heel veel suiker, maar wij hebben de oplossing. "Bolero limonade". Deze is gluten vrij en vrij van suiker en bevat bijna geen calorieën. En je kan het krijgen in wel 65 smaken. 

Lees meer over: Bolero Limonade

 

 

Lees 4408 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner