fbpx

Welke suplementen heb ik nodig om af te vallen?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Afslanken

Afvallen is op tientallen manieren mogelijk en voor de ene persoon werkt de ene manier beter dan de andere manier. Zo bestaat er een paleo dieet, een koolhydraten dieet, een eiwitdieet en tientallen andere dieetprogramma’s van bekende merken en beroemdheden.  Wat vaak ontbreekt is dat mensen het niet op de juiste wijze doen en er te makkelijk over denken. 
Als je echt wild afvallen op een goede manier adviseren Wij van Body & power het eiwitdieet.

Afslanken en het eiwitdieet

Veel mensen denken bij het woord dieet dat er niks gegeten mag worden of dat er alleen shakes worden gedronken. Een eiwitdieet geeft je de ruimte om te variëren en bevat gewone, aangepaste maaltijden. Hieronder een voorbeeld hoe een dag in een eiwitdieet eruit kan zien:

Dagmenu

Ontbijt:
Kwark met noten, havermout en fruit. Daarnaast een kop thee en een glas sinaasappelsap.
Tussendoor:
Afslank Eiwit shake.
Lunch:
Twee volkoren boterhammen met rookvlees, sla en komkommer en twee glazen karnemelk.
Tussendoor:
Een Perfection Bar en een stuk fruit.
Avondeten:
Protein Pancakes met groente, kipfilet en geraspte kaas.
Tussendoor:
Afslank Eiwit shake met fruit.

Welke suplementen heb ik nodig?

1 . Smart Protein

Smart Protein is voedzaam, lekker en zit bomvol bouwstoffen die je lichaam nodig heeft tijdens een dieet.

Waarom is Smart Protein zo doeltreffend:
- Past in elk low carb- en ander dieet
- Hoogwaardig eiwit met toegevoegde vitamines en mineralen
- Eiwitten ondersteunen spierherstel na training/sporten
- Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van spiermassa
- 89 Kcal per shake
- Smart Protein kan door dames en heren gebruikt worden
- Heerlijke Milkshake smaken

Smart Protein en dieet!

Elke shake geeft je veel extra bouwstoffen, vitamines, mineralen en draagt bij tot de instandhouding van spiermassa door hoogwaardige eiwitten en bevat toegevoegde L-Carnitine!

Snel afslanken gaat vaak gepaard met het verlies van spieren waardoor het lijkt of je veel bent afgevallen/vet hebt verloren. Terwijl je in realiteit maar een klein beetje vet kwijt bent en daarnaast veel spieren… het laatste wat je wilt! Hierdoor kan namelijk het gevreesde jojo effect ontstaan, door het verlies van spierweefsel gaat de basisstofwisseling namelijk naar beneden.
Smart Protein kan door iedereen gebruikt worden, dames/heren/sporters en niet sporters!
Lees meer over Smart Protein

2. Het slankplan

Fase 1 - Lose it!  Zeer snel afslanken
In de eerste 4 weken van het Slankplan ligt de nadruk op zo snel en effectief als mogelijk afvallen. Doelstelling van Fase 1 is om tussen de 5-10 kg af te vallen met behulp van dit Slankplan. Je zult je verbazen hoeveel gewicht je kunt verliezen in 4 weken.

Totaal uitgewerkt - makkelijk, overzichtelijk en effectief!

Het plan bevat een dagelijks totaal uitgewerkt menu. Dit is geheel te volgen, maar soms wil je misschien even wat anders. Dan kun je ervoor kiezen om maximaal één dag per week 1-2 maaltijden naar eigen wens in te vullen, ook wel cheat day genoemd. Dit is bijvoorbeeld fijn als je uit eten gaat of een feestje hebt!

Fase 2 effectief en consequent afslanken
In fase 2 van het Slankplan blijf je actief bezig om je ideale gewicht te bereiken en werk je naar je einddoel toe! Minder gewicht en een gezonde leefstijl! Stap voor stap ga je dit realiseren. Aan de hand van tips en extra informatie doorloop je de weken.
De lichte avondmaaltijd wordt in deze fase in de gehele week doorgevoerd. In het weekend wordt een vaste lunch ingebouwd. Ook wordt er ‘s avonds gekozen voor een melkproduct i.p.v. een shake. Hierdoor liggen de calorieën in de tweede fase ook iets hoger dan in de eerste fase. De warme maaltijd is doorgaans in Nederland de grootste maaltijd, het is bij deze maaltijd extra belangrijk om gezonde keuzes te maken.

Fase 3 In Balance - slank en fit blijven!

In dit laatste deel van het Slankplan maak je de overstap naar een gezonde eigen voeding met als aanvulling de Smart Protein Shakes. Deze fase kun je langere tijd blijven volgen, zo blijf je fit en slank. Tijdens deze weken wordt er weer volop gevarieerd met de voeding. Hierdoor krijg je een ruim aanbod bij het ontbijt, lunch en diner. In dit laatste deel wordt net als bij de vorige fase de calorie-inname iets verhoogt.

Lees meeer over het Slankplan

Gezond en verantwoord genieten

Als je soms lekker wild snoepen zijn er  ook veel goede alternatieven vol met eiwitten en goede stoffen ,Gezond en verantwoord genieten was nog nooit zo lekker!!
Lees verder : Gezonde alternatieven

Lees 4561 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner