banner copy

Hesdy Gerges opent Healthy Life Style winkel.

Regelmatig zien we professionele atleten terug in reclamecampagnes omdat reclamemakers weten dat veel mensen hun als voorbeeld zien en graag willen worden zoals hun. Maar professional Kickbokser Hesdy Gergers die we kennen van onder andere de Glory kickboksgala’s pakt het wel heel anders aan. Hesdy opende pas geleden zijn eigen healthy life style winkel in Amsterdam.

Lees meer...

Wat is het Beste ontbijt voor Afvallen?

Het ontbijt is een maaltijd die helaas nog door te veel mensen wordt overgeslagen. Haast hebben of geen hap door je keel krijgen zijn veelgehoorde redenen waarom mensen niet ontbijten. Ontbijten is echter erg belangrijk, zeker voor mensen die willen afvallen. Maar wat is de beste ontbijttip en wat kun je dan het beste eten om echt af te vallen?

Lees meer...

Welke vitamines verhogen je metabolisme en helpen je bij het afvallen

De beste manier om af te vallen en je metabolisme te verhogen is door een gezond dieet te volgen met voedingsrijke voedingsmiddelen. Ook voldoende beweging is erg belangrijk om af te vallen en je metabolisme te verhogen. Maar nog veel belangrijker is het om voldoende vitamines binnen te krijgen want zonder de juiste vitamines kun je NIET afvallen en ook je metabolisme NIET verhogen. Maar welke vitamines heb je dan nodig en uit welke voeding kun je deze halen?

Lees meer...

Snel afvallen met bananen?

Over bananen gaan tal van fabels de ronde; vooral als het gaat om afvallen en diëten. Bananen zouden veel te veel calorieën bevatten. Ze zouden ervoor zorgen dat afvallen wordt bemoeilijkt… En ze zouden al helemaal niet in een caloriebeperkend dieet passen. Ik zeg: allemaal onzin!

Lees meer...

Welke Granola is het gezondst?

Granola werd uitgevonden in Dansville, New York, door Dr James Caleb Jackson in het Jackson Sanitarium in 1863. Granola is dus overgewaaid uit Amerika en wordt ook in Europa steeds populairder. tegenwoordig kun je dan ook in elke supermarkt Granola kopen, maar hier zijn vaak allerlei toevoegingen aan toegevoegd die minder gezond voor ons zijn. Je kunt er ook voor kiezen om Granola zelf te bakken want op het internet vindt je genoeg recepten, maar niet iedereen is een keuken prinses en wij houden nu eenmaal van makkelijk dus nemen we vaak toch maar de ongezonde versie uit de supermarkt. 

Als grootste voedingsplatform van Nederland komen wij veel verschillende mensen en bedrijven tegen die zich bezig houden met het maken en verkopen van gezonde voeding en een van die bedrijven is LUNSSSH'.

LUNSSSH'. Is begonnen vanuit het soulfood concept: authentieke gerechten die met passie en bezieling zijn gemaakt, zonder dat er hoogstaande culinaire poespas aan te pas komt.
Op dit moment richt LUNSSSH' zich voornamelijk op het maken van granola's, een suikervrije versie van muesli. Het bedrijf werkt zoveel mogelijk met onbewerkte ingrediënten zo dat ze aan bepaalde dieetwensen voldoen. Hiermee creëren ze dan ook een zo puur mogelijk product zonder toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen en E- nummers en ze zijn glutenvrij en lactosevrij.

Lees meer...

Is chocolade gezond?

Er zijn weinig mensen die geen chocolade lusten; en lekker is nu eenmaal niet altijd gezond. Dat belooft niet veel goeds… In de 16e eeuw brachten de Spanjaarden de eerste cacaobonen vanuit Mexico en Zuid-Amerika mee naar Europa. Sindsdien kunnen Europeanen niet meer zonder. Na een langdurig proces kan van cacaobonen namelijk chocolade worden gemaakt. Chocolade bestaat uit cacaomassa, suiker, melkpoeder, cacaoboter en lecithine. Maar wat doen deze ingrediënten met je lichaam? Kortom: is chocolade goed of slecht voor je.

Lees meer...

Wat is het beste barbecue en gourmetvlees?

Barbecueën doen we in Nederland ontzettend graag en het is al lang niet meer iets wat we alleen in de zomer doen, want niet zo lang geleden werd er aan veel bekende Nederlanders gevraagd wat ze met kerst gingen eten en merendeels vertelde dat ze gingen Barbecueën, maar het vlees in de supermarkt is nou niet echt altijd de best keuze omdat het vaak bewerkt is en minder vers.

Lees meer...

Meer spiermassa opbouwen met Carb Back-Loading

Het voedingsprogramma dat ik hier ga beschrijven is niet voor iedereen. Veel sporters doen dit om af te vallen. Maar er zijn ook veel sporters die grote hoeveelheden ijzer verplaatsen om zwaarder te worden, door toename van spiermassa. Als jij serieuze gewichtstraining doet op ongeveer 70% van je maximale kracht, dan is Carb Back-Loading interessant voor jou.

Lees meer...

Hoe kan ik snel vet verbranden

Vet verbranden is een populair begrip bij sporters. Er zijn diverse technieken in omloop om de vetverbranding te stimuleren. De meest effectieve manier is training. Daarnaast speelt voeding een belangrijke rol. Supplementen die verkocht worden als vetverbranders zijn over het algemeen niet effectief als je niet goed eet en sport maar kunnen wel ondersteunend werken als er voldoende gesport wordt en gezond wordt gegeten.

Lees meer...

Hoe gezond is havermout?

Veel Nederlanders eten als ontbijt een beschuitje, cracker of ouderwetse boterham met jam of kaas. Hoewel hier niet per se iets op tegen is, zijn er talloze gezondere en voedzamere manieren om aan de dag te beginnen. Havermout behoort tot de beste ontbijtproducten ter wereld. Havermout draagt namelijk om uiteenlopende reden bij aan een goede lichamelijke gezondheid. Hieronder lees je alles over havermout m.b.t. spieropbouw & gezondheid.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed