fbpx

Beef Jerky het superfood om snel vet te verbranden

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Het is heel simpel, hoe meer spieren dat je hebt hoe meer calorieën dat je verbrand en om spieren te kweken heb je naast een goede training dagelijks eiwitten van goede kwaliteit nodig.

 

Waarom helpen eiwitten bij afvallen

• Eiwit verzadigt en bespaart calorieën
• Het stimuleert de vetverbranding
• Eiwitten geven geen sterke schommelingen in de bloedsuikerspiegel

Snacken en afvallen

Iedereen die met fitness bezig is om spieren te kweken of om af te vallen weet dat een goed voedingsschema waarin de eiwitten , koolhydraten en vetten goed zijn verdeeld heel erg belangrijk is. Wat veel mannen en vrouwen echter vergeten is dat snacken ook een onderdeel moet zijn van een gezond voedingspatroon zeker als je bezig bent met afvallen en vet verbranden of spieropbouw. Met snacken bedoelen we niet dat je een hele zak chips of snoep moet gaan leeg eten maar gezonde snacks zoals fruit maar ook alleen fruit is niet voldoende als je wil gaan afvallen of spieren opbouwen. Het beste zou zijn om ook eiwitrijk te snacken en er zijn veel mogelijkheden maar ik heb toch wel een hele lekkere en gezonde manier gevonden van snacken namelijk Beef jerky !

Ik ben benaderd door het bedrijf Rustic Jerky uit Tsjechië met het verzoek of ik hun pruduct wilde uit proberen en natuurlijk sta ik altijd open om voeding te testen en daar iets over te schrijven.

Wat is Beef Jerky

Beef Jerky, gedroogd en gekruid rundvlees. In Nederland en Belgie is Beef Jerky nog niet zo bekend en wordt het nog niet zoveel gegeten. In de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika is Beef Jerky niet weg te denken. Beef Jerky word al heel lang niet meer alleen in America gemaakt maar ook in Tsjechië door het bedrijf Rustic Jerky met 100% puur Tsjechisch rundvlees.

Is Beef Jerky een superfood ?

Beef Jerky, een lekker en verantwoord tussendoortje voor elk moment en door de gezonde eigenschappen kan het gezien worden als een ware superfood die je helpt om af te vallen en vet te verbranding en gezonde spieropbouw. bodybuilders in America eten graag Beef Jerky vanwege het lage vetgehalte en de vele eiwitten die erin zitten.

Is Beef jerky  van Rustic Jerky  gezond?

Het is moeilijk om een snack te vinden die nog gezonder is! Beef Jerky van Rustic Jerky bevat bijna geen vet, is koolhydraten-arm (low-carb) en bevat veel proteïnen (eiwitten) die ons lichaam nodig heeft!

De smaken

shelf

Alle drie de smaken zijn geweldig, alleen raad ik je aan bij de Smokin Ghost een fles water bij de hand te hebben want die is behoorlijk pittig maar ook gekruid eten is zeer goed voor de vet verbranding sterker nog het verhoogd de stofwisseling met 20% gedurende een half uur na de maaltijd. Gekruid eten veroorzaakt dus geen spectaculaire en langdurige versnelling van je stofwisseling. Maar alle kleine beetjes kunnen helpen. Elk zakje bevat 50 gram Beef Jerky met slechts 143Kcal. 1,5g vet en  25g eiwitten.

Advies

Helaas is Beef Jerky in Nederland en Belgie niet zo populair als in de Verenigde Staten en daardoor onbekend. Zonde, en hopelijk kan het bedrijf Rustic Jerky daar verandering in brengen want Beef Jerky van Rustic Jerky  heeft nagenoeg geen vet, zit vol proteïne, is lang houdbaar en verschrikkelijk lekker en super gezond en ik kan het iedereen aanraden zeker als je bezig bent met afvallen en vet verbranden of spieropbouwen.

Wil je ook Beef Jerky proberen uit Tsjechië kijk dan op deze webpagina http://www.rusticjerky.com/ of neem contackt op met Claire Dognini zij is de Nederlandse Business Development Manager die je kan helpen om dit super product verkrijgen.

 

Lees 3140 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner