fbpx

Slim Pasta voor afvallen een vet verbranden

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Koolhydraten zijn tegenwoordig een ‘no-go‘ als je wil afvallen. Maar wat als je nou een enorme fan bent van Pasta, Rijst en Noodels? Slim Pasta Noodels en Rijst zijn drie varianten die vetvrij, suikervrij én glutenvrij zijn. Het product  bestaat volledig uit het plantaardige ingrediënt glucomannan wat afkomstig is uit de Konjac plant. Onze interesse was gewekt en we hebben alle varianten voor je getest.

Slim Rijst is de eerste rijst die slechts 12 kcal bevatten per 100 gram en volledig vrij zijn van koolhydraten, vet, suiker en gluten! Deze Slim rijst met Glucomannan ondersteunen niet alleen gewichtsverlies bij het volgen van een energiebeperkt dieet, ze dragen ook nog eens bij tot de instandhouding van normale cholesterol gehalten in het bloed!

Op de website van Slim Pasta worden verschillende claims aangegeven

 • 1) Volledig vrij van suiker, vet en gluten
 • 2) Slechts 12 kcal per 100 gram
 • 3) Zeer rijk aan vezels
 • 4) Geeft tot 4 uur lang een verzadigd gevoel
 • 5) Goed voor het cholesterolgehalte*
 • 6) Helpt om af te vallen zonder streng dieet
 • 7) Geschikt voor mensen met glutenintolerantie
 • 8) Geschikt voor vegetariërs

Er wordt aangegeven dat er tot 4 uur een verzadigingsgevoel kan worden behouden. Volgens een onderzoek van de Consumentenbond klopt dit, en naar onze eigen bevindingen ook. Er wordt duidelijk vermeld dat het ‘helpt met afvallen zonder streng dieet’. Hiermee wordt wel bedoeld dat de rest van de voeding ook gevarieerd en gezond dient te zijn om te kunnen afvallen.

Smaak

Slim Pasta heeft vijf varianten:

 • Rijst: smaakt ongeveer hetzelfde als gewone rijst. Met de juiste combinatie van voedingsmiddelen is dit een lekker gerecht.
 • Noodles: de noodles worden met de juiste bereiding een lekker gerecht.
 • Spaghetti: de spaghetti wordt tevens met de juiste bereiding een smaakvol gerecht.
 • Tagliatelle: ten slotte smaakt deze variant ook prima.

Slim Pasta is zeer makkelijk te bereiden en al binnen 2 minuten klaar!

Slim Pasta, rijst en noodles zijn zeer eenvoudig in gebruik en kunnen eigenlijk gewoon gebruikt worden zoals gewone pasta, noodles en rijst. Alle varianten zijn al voorgekookt dus binnen 2 minuten kun je een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Het enige dat je hoeft te doen is de pasta, noodles of rijst af te spoelen in een vergiet en even kort te bakken in een pan of te verhitten in de magnetron. Voeg vervolgens je favoriete kruiden, saus, groente en eventueel vlees of vis toe en geniet van een heerlijke maaltijd met uitzonderlijk weinig calorieën. Je kunt de noodles ook prima verwerken in een soep, bijvoorbeeld als vervanging voor vermicelli. Van Kip Curry met Slim Noodles; Spaghetti Bolognese met Slim Pasta Spaghetti tot een zalige Chili con carne met Slim Rijst - Het eten van koolhydraat-, suiker-, vet- en glutenvrije maaltijden met uitzonderlijk weinig calorieën is nog nooit zo lekker en eenvoudig geweest!

Advies

In het begin waren we een beetje sceptisch over dit product maar je kunt er echt onwijs lekkere gerechten mee maken. wij zijn er in ieder geval van overtuigd!

Wil jij ook dit super product ook eens proberen kijk dan eens bij deze recepten en geniet van deze heerlijke producten.

1) Recept gezonde Chili con carne rijst

2) Recept gezonde Tagliatelle kip pesto

3) Recept gezonde rijst roerbakschotel

4) Recept gezonde Rijst met kip kerrie

Lees 1993 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner