fbpx

Wat is het beste barbecue en gourmetvlees?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Barbecueën doen we in Nederland ontzettend graag en het is al lang niet meer iets wat we alleen in de zomer doen, want niet zo lang geleden werd er aan veel bekende Nederlanders gevraagd wat ze met kerst gingen eten en merendeels vertelde dat ze gingen Barbecueën, maar het vlees in de supermarkt is nou niet echt altijd de best keuze omdat het vaak bewerkt is en minder vers.

Welke barbecue moet je gebruiken?

Niet elke barbecue is geschikt om ′s winters te gebruiken. De meeste goedkope zijn van dun materiaal en daardoor zal de temperatuur in de barbecue eerder beinvloed worden door de buitentemperatuur. Mocht je een echte winterbarbecueer worden koop dan een Kamado zoals een Black Bastard of een Green Egg. De keramische wanden zorgen ervoor dat koude wind geen invloed heeft op de temperatuur in de barbecue.

Waar kun je het beste je vlees kopen?

Veel mensen kopen hun vlees bijna altijd in de supermarkt, maar toch is het niet meer van deze tijd want ook via het internet kun je aan heel goed en gezond vlees komen en vaak nog voordeliger ook.

In onze zoektocht naar een betrouwbare online leverancier van goed en gezond vlees om heerlijk mee te kunnen barbecueën, viel ons oog op het bedrijf BBQuality. BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees, Maar dat hebben we natuurlijk eerst voor u getest. En geloof me veel online slagers willen niet meewerken en dan heb ik al mijn twijfels over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het vlees en het bedrijf, maar BBQuality wilde graag meewerken en stuurde ons een heerlijke gourmetschaal toe die netjes diepgevroren door pakketdienst werd afgeleverd.

Foto193 800x300

Wat is goed vlees?

Goed vlees is vlees wat afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad en dit soort vlees kun je lang niet overal halen maar bij BBQuality gelukkig wel en Bovendien is het ook betaalbaar, zodat iedereen ervan kan genieten.

Vlees voor meer spiermassa

Om meer spiermassa te krijgen moet je niet alleen veel trainen maar ook genoeg proteïnen eten. De vuistregel is dat je tussen de 2 en 3 keer je lichaamsgewicht (als je overgewicht hebt, neem dan je streefgewicht) in grammen proteïnen nodig hebt. Als je bijvoorbeeld 75 kg weegt, moet je tussen de 150 en 225 gram proteïnen per dag eten als je spieren wilt opbouwen. Fulltime bodybuilders eten 4 tot 6 keer hun lichaamsgewicht in grammen proteïnen, soms zelfs meer, maar voor de meesten van ons is dat te veel. In gezond vlees zit ook veel proteïnen die goed zijn om spieren op te bouwen. Rood vlees zoals rundvlees, varkensvlees, lam en Gevogelte zoals kip, kalkoen, eend, zijn erg belangrijk om op een gezonde manier aan je eiwitten en vetten te komen. Maar wat velen van jullie niet weten is dat hertenvlees ook heel goed en gezond is. Hertenvlees is mager, zacht en makkelijk en snel te bereiden. Hertenvlees past uitstekend in het moderne voedingspatroon en is uitermate geschikt voor mensen met een vet-, cholesterol- of calorie arm dieet. Hertenvlees heeft een zeer laag vetgehalte, bevat veel ijzer, belangrijke eiwitten en omega 3 vetzuren.

Bij BBQuality kun je voor een voordelige prijs een goed stuk hertenvlees kopen voor op de barbecue of gourmet.

Gezond Gourmetten

Niet alleen voor de barbecue kun je terecht bij BBQuality maar ook als je van gourmetten houd ben je bij BBQuality aan het juiste adres. En naast dat ze heerlijke kant en klare gourmetschalen hebben met vers vlees kun je ook je eigen gourmetschaal samenstellen met gezonde en verantwoorde stukjes vlees.

 

Wil jij ook graag meer vlees voor je geld en ook heerlijk gezond barbecueën of gourmetten kijk dan is op de pagina van BBQuality (  https://www.bbquality.nl/ 

 

Lees 1771 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner