fbpx

Is een appel gezond?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De appel is een van meest gegeten fruitsoorten van deze tijd, maar hoe gezond is de appel en past hij in elk dieet of kun je hem beter maar niet eten als je aan het afvallen bent.
Vruchten zijn altijd goed voor je en appels zijn daar dan ook geen uitzondering op. Een appel bevat gemiddeld rond de zestig calorieën (uiteraard afhankelijk van de grootte van de appel). Ook zitten er goede suikers in de appel, met name fructose. Tevens zitten er vezels in appels. Daarnaast heeft een appel veel vitamine C en antioxidanten. Het kan dus geen kwaad om een appel te eten en het is een hele gezonde snack voor tussendoor. Maar ook als je aan het afvallen bent kan een appel een goede toevoeging zijn op je dieet.

Snel vet verbranden met Appels

Appels bevatten polyfenolen die ervoor zorgen dat je vet verbranding omhoog gaat.

Snel afvallen met appels

Een chemische stof die in de schil van een appel aanwezig is, zorgt ervoor dat het lichaam meer calorieën verbrand. Dat wil zeggen dat het eten van een volledige appel (buiten het klokhuis natuurlijk) je mee helpt afvallen!

Minder vocht vasthouden

Het vasthouden van vocht is vaak erg lastig als je op dieet bent, maar door het eten van een appel kun dit probleem verkleinen. Appels bevatten namelijk veel kalium. Kalium regelt onder andere de vochtbalans in het lichaam. Zo hou je dus minder vocht vast als je regelmatig een appeltje eet.

Meer vezels

Een appel bevat veel vezels en vezels zijn erg belangrijk voor je spijsvertering. Vezels vullen je maag en zetten je maag en darmen goed aan de gang. Vezels zorgen er ook voor dat wat je eet langzaam wordt omgezet in brandstof, in plaats van dat het wordt opgeslagen als vet.

Veel vocht

een appel bestaat voor bijna 85% uit water. Altijd fijn want je hebt dagelijks zo’n 1,5 tot 2 liter vocht nodig. Ook helpt het extra water voor een vol gevoel en een goede spijsvertering.

Een appel wel of niet schillen?

De meeste voedingsstoffen van een appel zitten vlak onder de schil verstopt. Dus: niet schillen en alleen even wassen.

Meer spiermassa door het eten van appels?

Er zijn honderd verschillende etenswaren dei kunnen zorgen voor meer spieropbouw en de appel is er daar een van. Ten eerste is een appel een ideale post-workout snack en een fantastische bron van koolhydraten, elektrolyten en vezels. De schil bevat vele fytonutriënten die het lichaam nodig heeft. Daarnaast is de zoetigheid en het lage caloriegehalte ideaal voor wanneer je lichaam na het sporten. Ook zitten er polyfenolen in appels die zorgen voor meer lichaamskracht.

Hoeveel appels mag je eten?

Alles moet je eten met maten, dus ook appels. Als je teveel appels eet, komen er ook veel suikers je lichaam in en zul je er uiteindelijk van aankomen. Eet de appels dan ook met mate. Eén appel per dag is meer dan genoeg.

Welke appel is het beste?

Er zijn veel verschillende soorten appels. Welke appel je eet maakt niet uit, ze hebben allemaal een positieve werking. Kies dus een appel uit die je lekker vindt, zodat het ook makkelijker is om de appel te eten.

Supplementen om snel af te vallen

Naast gezonde voeding en gezond sporten, zijn supplementen ook erg belangrijk als je snelt wilt afvallen.Maar welke kun je nu het beste gebruiken?

Veel vrouwen die snel willen afvallen gebruiken een fat burner te ondersteuning en dat is een goede keuze want de fat burner verhoogd jouw metabolisme waardoor je weer net iets sneller afvalt. Ook zitten er stoffen in een fat burner die je helpen je lichaamsvet sneller af te voeren. Wij raden de onderstaande fat burners aan.

Lees meer over: Lady fat burner

Afslank shake en snel afvallen

Eiwitten zijn heel erg belangrijk om snel af te vallen. Ze helpen je om meer spierweefsel op te bouwen waar door je nog sneller afvalt wan spieren zijn de beste vetverbranders. Maar eiwitten geven je ook een voller gevoel waar door je minder honger hebt en je lichaam verbruikt veel meer energie om eiwitten te verbranden. Een goede shake bevat meer dan alleen eiwitten want Vitamine zijn ook heel erg belangrijk om snel af te vallen ,maar ook de stoffen l-Carnitine en CLA zijn onmisbaar als je snel wilt afvallen en vet verbranden. Wij raden de onderstaande afslank shake aan.

Lees meer over: Afslank Smoothie

Lees 1982 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner