fbpx

Is drop eten slecht voor je spieren?

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Testosteron, een magisch woord voor krachtsporters. Hoe meer testosteron, hoe meer spiergroei, is de algemene gedachte in de krachtsport wereld. Sporters die streven naar meer spiergroei zijn daarom altijd op zoek naar producten, die de testosteronspiegel positief kunnen beïnvloeden maar soms kiezen ze ook de verkeerde en een daar van is drop! Hoe zwarter, hoe slechter en drop en bodybuilding gaan echt niet samen want de stof die drop zijn typische smaak geeft, glychyrrhizinezuur, is niet alleen rampzalig voor je bloeddruk. Maar ook voor je testosteronspiegel.

Onderzoek heeft uitgewezen dat bij mannen die vier dagen lang (maar) zeven gram drop per dag aten, nam de testosteronspiegel met 44 procent af. Na vier dagen zonder drop waren de testosteronspiegels weer teruggekeerd op het oude niveau.

Ook suikerdrankjes kun je beter laten staan.Als je het hoofd koel wilt houden, drink je het best water. De suikers in frisdrank kunnen je de das omdoen. een voedingspatroon met veel suiker kan je testosteronspiegels laten dalen, omdat suiker een domino-effect heeft. Je krijgt meer triglyceriden in je bloed en minder van het hormoon SHBG, dat met testosteron samenwerkt. ‘Als je hier te weinig van hebt, stopt je lichaam helemaal met het aanmaken van testosteron. Deze kettingreactie treedt op als je er een gewoonte van maakt om suikerrijk te eten en te drinken. Stop je ermee en je testosteronspiegels zullen weer op een hoger niveau uitkomen.

Welke drop kun je het beste eten?

Lees meer over: Munten drop - Less Calories

Lees meer over: Suikervrije Zoute Drop

Lees 4124 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner