fbpx

De ongezonde waarheid over Karvan Cévitam GO

Beoordeel dit item
(25 stemmen)

Veel water drinken is goed voor je, dat weten we allemaal, maar soms kan water drinken een tikje saai worden en heb je zin in wat anders. Voor deze momenten introduceert Karvan Cévitam iets nieuws: KC GO. Een extra geconcentreerde siroop in een handig meeneemflesje dat je zo in je tas stopt en waarmee je altijd en overal een fruitig smaakje aan je water kunt geven. Al werkend, reizend of sportend combineer je met één squeeze het lekkere van Karvan Cévitam met het goede van water maar is dat ook zo?

 

Karvan Cévitam GO

Karvan Cévitam 

 • Richtprijs: € 2,99
 • Type: geconcentreerde limonadesiroop met zoetstoffen
 • Zoetstoffen 

  Een handig product, want het flesje limonadesiroop is klein waardoor je het makkelijk meeneemt. De enige manier om siroop zo geconcentreerd te krijgen is door gebruik te maken van zoetstoffen. Het voordeel is dat de siroop nagenoeg geen suiker bevat. Het nadeel is dat de zoetstoffen de siroop een onnatuurlijks (na)smaak geven.

 • Gezondheid 

  Water drinken is gezonder dan limonade. Net als frisdrank bevat limonade namelijk flink wat suiker. Karvan Cévitam GO heeft op dit punt een streepje voor; de suiker heeft plaatsgemaakt voor zoetstof, waardoor een glas van deze limonade nauwelijks suiker en dus calorieën bevat. Door het gebruik van zoetstoffen is Karvan Cévitam GO volgens de fabrikant niet aan te raden voor jonge kinderen. Op de verpakking staat dan ook 'geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar'. Een kind komt namelijk sneller in de buurt van de zogenoemde ADI; de aanbevolen dagelijkse inname. Dit is de hoeveelheid die je dagelijks veilig kunt drinken zonder dat je gezondheid in het geding komt en wordt bepaald aan de hand van je lichaamsgewicht. Karvan Cévitam laat ons weten dat een kind van 10 kilo de ADI bereikt bij het drinken van dagelijks 5 glazen limonade.

 • Schermafbeelding 2015 08 24 om 20 05 34
 • Smart Flavour Drops

 • BF banner smart flavour drops product 1
 • Lekker water drinken zonder calorieën Onze Smart Flavour Drops is verpakt in een super handig klein flesje met extra geconcentreerde siroop waarmee jij op elk gewenst moment je water kunt omtoveren tot een heerlijk smakende dorstlesser.

  Kenmerken Smart Flavour Drops: - Verrijk je water met de lekkerste smaken, vergeet saai water drinken - 1 squeeze = 1 glas < 2 calorieën - Genoeg voor 30 glazen, dat is in totaal 6 liter - Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken - Met vitamine B3, B5 en B6 - De energie variant bevat ook cafeïne, een opkikker voor elk moment - Handig klein flesje, ideaal in je tas, sporttas, auto, overal! - Met anti lek en anti knoei dop - Voor op elk gewenst moment

 • Maak water drinken speciaal, zonder overbodige suikers!
  Iedereen weet hoe belangrijk het is om voldoende water te drinken, iedere dag weer. Toch kan het drinken van water gaan vervelen of saai worden, waardoor het misschien zelfs tegen gaat staan. Veel mensen kiezen dan voor vruchtendranken, frisdranken of andere dranken. Deze dranken bevatten vaak veel verborgen suikers en calorieën. Met één simpele squeeze tover je je water om in een heerlijk verfrissende dorstlesser, zonder suiker. Oftewel; genieten zonder schuldgevoel, water drinken was nog nooit zo lekker!
 • smart flavour drops 2

 

Ons Advies

Wij van Body & Power vinden water de beste keuze om te drinken voor en na het sporten of gewoon lekker tussendoor of onderweg maar wil je toch smaakje kies dan wel voor het juiste soort die het meeste gezond is !

Karvan Cévitam GO  ( slechte keus )

ls naar onze mening geen goede keuze want het bevat maar liefs 14 gram koolhydraten en 13 gram suiker en daarbij vermelden ze nog dat je het drankje pas mag drinken als boven de 4 jaar oud bent, dit is natuurlijk complete onzin want ook een kind van 4 moet je niet te veel suiker geven en 4 gram is best veel maar voor Karvan Cévitam is dit een hele goede doelgroep vanaf 5 jaar. Ook voor afvallen is dit drankje geen goede optie .

Dranken zonder suiker

We weten allemaal dat we water moeten drinken. En al helelemaal als je wilt afvallen en vet verbranden.Toch zien we vaak dat veel mensen moeite hebben om voldoende water te drinken.Door voldoende te drinken zorg je er voor dat je jouw vetverbranding op volle toeren draaid, Maar altijd maar water is ook niet alles en in de meeste ranja zit heel veel suiker, maar wij hebben de oplossing. "Bolero limonade". Deze is gluten vrij en vrij van suiker en bevat bijna geen calorieën. En je kan het krijgen in wel 65 smaken. 

Lees meer over: Bolero Limonade


 

Lees 20554 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner