fbpx

Afvallen voedingsschema voor vrouwen 1300 callorieen

Beoordeel dit item
(7 stemmen)

Een voedingsschema en afvallen

Snel afvallen, dat willen we allemaal. Maar ja, we weten ook allemaal dat diëten ongezond zijn. Maar toch willen we even die paar kilo kwijt, even snel afvallen voor de zomer. Die kerst chocolaatjes, die vierde oliebol, die paas eitjes, die kebab op Koningsdag. Ongewenste isolatie op je buik, op je billen of heupen en je wilt het weg hebben. En afvallen is meestal niet zo makkelijk en na je 30e levens jaar wordt het nog een stuk moeilijker. na je 30e vertraagt je stofwisseling en de naald van de weegschaal kruipt langzaam omhoog en de vetrolletjes worden groter, Afvallen na je 30ste is niet makkelijk maar zeker niet onmogelijk. Met onze onderstaande tips en schema;s wordt het allemaal een stuk makkelijker. En kom jij ook weer strakker in je vel.

Drink veel water.

Als je onvoldoende water drinkt - velen weten dat niet - neemt je metabolisme af. Drink je veel water, tenminste tien glazen per dag, dan is je lichaam beter in staat om afvalstoffen af te voeren en blijft je metabolisme op een hoger niveau liggen. Vermijd drankjes met suiker of koolzuur

Eet meer eiwitten

Na het 30ste levensjaar verliest je elk jaar 1% van het spierweefsel en na je 40ste gaat dit proces nog sneller en bij een gebrek aan voldoende eiwitten zal het proces dubbel zo snel gaan. Voldoende eiwitten zijn voor mensen boven de dertig dus erg belangrijk. Het versneld je metabolisme omdat eiwitten moelijker te verteren zijn zal je lichaam harder moeten werken en dus meer energie gebruiken. Naarmate de levensjaren verstrijken vermindert ook de spiermassa. Dit is niets om je zorgen over te maken, want het hoort bij het natuurlijk proces, maar als je dus te weinig eiwitten binnen krijgt zal je spiermassa snel afnemen en zal alles sneller gaan hangen. Je spieren zijn ook de grootste vet verbranders en als je dus minder spiermassa hebt zal je ook minder vet verbranden en zal je dus ook sneller dikker worden.

Matig met drankjes

Niet teveel alcohol. Las per week een paar alcoholloze dagen in, zodat je lichaam kan herstellen en zodat je fit blijft. Ook voorzichtig met frisdrank en vruchtensappen uit een pakje. Ze bevatten doorgaans veel suiker en lege calorieën

Slapen

Een goede nachtrust draagt enorm bij aan een fit gevoel. Probeer tussen de 6 en de 8 uur te slapen en er een ritme op na te houden. Ga dus niet in het weekend extreem laat naar bed om vervolgens een gat in je vrije zaterdag en zondag te slapen. Dat levert je maandag namelijk geen fit gevoel op.

Wat moet je trainen.

Een goed schema om te trainen is na je 30ste is heel erg belangrijk. En dan bedoelen we niet dat je een uur op een cardio apparaat moet gaan staan, want vele denken dat krachtraining na je 30ste niet goed is en geen zin meer heeft, maar dat is dus totaal niet waar. Na je 30ste is krachtraining juist nog belangrijker dan er voor. Zo behoud je jouw spieren en bouw je zelf wat meer spiermassa op (mits je voldoende eiwitten binnen krijgt) om meer aft vallen en meer vet te verbranden en dus niet met een buikje te blijven zitten. 

Een voedingsschema met meer eiwit om sneller af te vallen

Precies: Minder suikers en andere snelle koolhydraten en meer eiwitten (of proteïne). Voeg meer eiwit toe aan je maaltijden en tussendoortjes om sneller af te vallen. Dit kun je doen door vaker te kiezen voor kwark, eieren, tonijn uit blik, tofu, kikkererwten, gevogelte, vlees, vis etc.Eiwit voorkomt dat je bloedsuikerspiegel snel stijgt. Daarnaast is eiwit een belangrijke bouwstof voor je spieren. Het helpt je sneller herstellen na het sporten en zo meer resultaat te halen uit je workout. Verder geeft het je een verzadigend gevoel, je blijft langer vol zitten.Door bijvoorbeeld te ontbijten met wat eiwit, in plaats van alleen koolhydraten, begin je de dag goed. Je zult aanzienlijk minder honger hebben en hierdoor makkelijker van de snacks af kunnen blijven!

Het onderstaande schema is bedoeld voor 2 weken om een paar kilo af te vallen zonder jojo effect.

 Wat maakt dit schema nu zo speciaal?

In dit schema hebben we de  Afslank smoothie van Body & Powe  verwerkt. met deze maaltijd smoothie krijg je in een klap al je vitamine en eiwitten binnen,maar ook stoffen die je helpen sneller lichaamsvet te verbranden.

Wat zijn de voordelen van deze smoothie ?

* geen hongergevoel

* vezelrijk

* In de smoothie zit L- Carnitine en CLA zodat je nog sneller en gezonder afvalt.

* ondersteund de vet verbranding

* je krijgt alle vitamine binnen waardoor je ook beter en gezond afvalt zonder jojo effect 

Meer info / bestellen Afslank Smoothie

1  of 2 weken

08:00

10:30

13:00

16:00

19:00

22:00

1300 kcal

Ontbijt

Ochtendsnack

Lunch

Middagsnack

Avondeten

Avondsnack

300 kcal

150 kcal

300 kcal

150 kcal

300 kcal

100 kcal

Maandag

Yogurt, fruit & Muesli

Eiwitshake

Kipsandwich

Maaltijd smoothie

Chili con Carne

Kwark met appel

Dinsdag

Yogurt, fruit & Muesli

Eiwitshake

Kipsandwich

Maaltijd smoothie

Salade met biefstuk

Kwark met appel

Woensdag

Yogurt, fruit & Muesli

Eiwitshake

Kipsandwich

Maaltijd smoothie

Pasta met paprika

Kwark met appel

Donderdag

Yogurt, fruit & Muesli

Eiwitshake

Kipsandwich

Maaltijd smoothie

Zwarte bonensoep

Kwark met appel

Vrijdag

Yogurt, fruit & Muesli

Eiwitshake

Kipsandwich

Maaltijd smoothie

Pasta met champignons

Kwark met appel

Zaterdag Yogurt, fruit & Muesli Eiwitshake Kipsandwich Maaltijd smoothie Zalm met sugarsnaps Kwark met appel
Zondag Yogurt, fruit & Muesli Eiwitshake Kipsandwich Maaltijd smoothie Pittige kip met broccoli Kwark met appel

Welke Supplementen heb je nodig voor dit schema?

Tijdens het afvallen zijn supplementen erg belangrijk om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen om het afvallen te stimuleren zeker na je 30e levensjaar zijn de onderstaande toevoegingen op je voeding erg belangrijk!

Welke fatburner kun je het beste gebruiken ?

Wil je snel afvallen en met topsnelheid afrekenen met ongewenst lichaamsvet? Wil je veel gewicht verliezen, of gewoon je lichaam droogtrainen tot aan de laatste gram? Oftewel: zoek je een product dat echt meedogenloos de aanval inzet tegen vet – zelfs het hardnekkige vet? Dan biedt de lady Power Fat Burner jou de ultieme oplossing! De lady Power Fat Burner is met voorsprong de sterkste fat burner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen.

Meer info / bestellen Lady Fat burner 

Zonder voldoende L-Carnitine val je niet af.

Als je snel wilt afvallen is een goede stofwisseling noodzakelijk. Carnitine speelt een heel belangrijke rol in de spijsvertering. Vet kan pas worden verbrand als het in aanraking komt met Carnitine. Als je dus een tekort hebt aan Carnitine dan wordt vet niet verbrand en wordt je te dik. Ook als je ouder wordt maakt het lichaam minder Carnitine aan. Verder is het zo dat elk lichaam anders is en de een meer en de ander minder L-Carnitine aanmaakt. Als je snel wilt afvallen is het dan ook verstandig om extra L-Carnitine te nemen.Belangrijk om te beseffen is dat alleen door extra Carnitine in te nemen je waarschijnlijk niet snel zult afvallen. Het moet worden gezien als een aanvulling op een te volgen dieet. Zoals altijd geldt ook hier dat gezonde voeding en voldoende beweging randvoorwaardelijk zijn om te komen tot een gezond gewicht.

Meer info / Bestellen L-Carnitine,

Welke omega 3 kun je het beste gebruiken?

meer info / bestellen Omega 3

Welke vitamine kun je het beste gebruiken?

Meer info / bestellen Sport Multivitaminen

ZMA

Tijdens het slapen hersteld je lichaam ,maar ook dat kost energie en boven je 30ste zal je dus merken dat je veel vaker gebroken wakker wordt. Dit komt omdat je lichaam te weinigen magnesium, zink en B6 binnen krijgt. Deze stoffen zorgen er voor dat je beter slaap en beter hersteld in je slaap en dus ook fit wakker wordt!
Lees meer over: ZMA

Fitness schema voor vrouwen 

Wij hebben speciaal voor vrouwen die boven de dertig zijn een fitness schema samengesteld om af te vallen en meer vet te verbranden en meer spiergroei.

download hier het schema: fitness schema voor vrouwen boven de dertig

Recepten / Ingrediënten bij dit Voedingsschema

Yogurt Fruit Muesli

Yogurt, Fruit & Muesli – 300 kcal

 • 200ml magere yogurt
 • 50gram Muesli 
 • handvol druiven
 • Eiwitshake met Brinta – 150 kcal

  • 1 schep Afslank smoothie smaak naar keuze
  • 100ml magere melk
  • 150ml water
  • 1 eetlepel Brinta
  • Meng de maaltijd smoothie met de magere melk, en roer daarna de Brinta erdoorheen. Vul aan naar smaak met ongeveer 150ml water.

                 pistolet kipfilet

  • Kipsandwich – 300 kcal

   • 1 meergranen pistolet
   • 2 plakjes kipfilet
   • 1 tomaat
   • 1 theelepel mayonaise
   • 5 gram pijnboompitten
   • Zout en peper

   Kwark met Appel

  • Kwark met Appel – 100 kcal

   • 150 gram magere kwark (ongeveer 1/3 bakje)
   • 1/4 appel

   Chili con Carne 300 kcal

  • Chili con Carne – 300 kcal

   • 500 gram mager rundergehakt
   • 1 grote ui
   • 2 teentjes knoflook
   • 2 paprika’s (kleur naar voorkeur)
   • 2 tomaten
   • 1 blikje tomatenpuree
   • 1 klein blikje mais
   • 1 groot blik bruine bonen
   • 1 blik kidney bonen
   • Kruiden naar smaak, bijvoorbeeld zout, peper, koriander, oregano en chili saus

   Gebruik 300 gram Chili con Carne voor een maaltijd van 300 kcal. Vries de rest in, over drie weken eten we weer chili.

   Bak de ui en de knoflook, voeg de kruiden toe. Bak nu het gehak mee, en als dat begint te garen voeg je de gesneden paprika toe. Blijf roren to het gehakt gaar is. Voeg nu de tomaat en de kidney bonen toe, roer even om en laat 3 minuten op half/zacht vuur warm worden. Voeg tot slot de bruine bonen, mais en tomatenpuree toe. Laat op laag vuur warm worden, roer af en toe om.

   Salade met stukjes Biefstuk

  • Salade met stukjes Biefstuk – 300 kcal

   • 150 gram biefstuk
   • 100 gram gemengde sla
   • 1 lente uitjes
   • 1 paprika
   • 1 stengel selderij
   • 1 eetlepel olijfolie
   • 1 theelepel mosterd
   • 1 theelepel fijngehakte peterselie

   Bak de biefstuk in reepjes gaar, voeg mosterd en peterselie toe. Schep het vlees op de rauwkost.

   Pasta met Paprika

  • Pasta met Paprika – 300 kcal

   • 1 paprika
   • 1 tomaat
   • 125 ml tomatensaus
   • 75 gram gedroogde pasta
   • 1 takje verse basilicum

   Kook de pasta. Bak ondertussen de paprika in 5 minuten beetgaar. Voeg de tomaat in blokjes toe, en laat even meebakken. Giet de tomatensaus erbij en laat het geheel warm worden. Voeg de basilicum bij het serveren toe.

   Zwarte Bonensoep

  • Zwarte Bonen Soep – 300 kcal

   • 150 gram gedroogde zwarte bonen, of 375 gram zwarte bonen uit blik
   • 1 ui
   • 1 teen knoflook
   • 750 ml kippenbouillon
   • 1 winterpeen
   • 2 stengels bleekselderij
   • 1 theelepel oregano
   • 2 theelepels fijngehakte peterselie
   • 2 partjes citroen

   Deze hoeveelheid soep is goed voor 2 porties van 300 kcal. Vries wat je overhoudt in twee gelijke porties in, dat komt later in dit programma van pas.

   Fruit de ui en de knoflook, voeg vervolgens de winterpeen, bleekselderij en oregano toe. Laat 5 minuten zachtjes garen. Voeg nu de bonen en bouillon toe, en laat het geheel warm worden. Serveer met een partje citroen en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.

   Pasta met Champignons 300 kcal

  • Pasta met Champignons – 300 kcal

   • 50 gram pasta
   • 100 gram champignons
   • 1/2 ui
   • 1/2 teentje knoflook
   • 1 eetlepel slagroom
   • 1 eetlepel olijfolie
   • 1 scheutje witte wijn
   • 5 gram pijnboompitten
   • 1 theelepel fijngesneden peterselie

   Bak de gesnipperde ui in de olie, voeg de gesneden champignons, de knoflook en een snuf zout toe. Laat op half vuur bakken tot de champignons slinken. Blus met witte wijn, zet het vuur laag en voeg de slagroom toe. Serveer met de pijnboompitten en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.

   Zalm met Sugar snaps

  • Zalm met Sugar snaps – 300 kcal

   • 150 gram zalm
   • 100 gram sugar snaps
   • 1 medium gele paprika
   • 1/3 courgette
   • 1 eetlepel olijfolie
   • 1 partje citroen
   • peper, zout en gedroogde basilicum naar smaak

   Neem een flink stuk aluminium folie. Giet de olie in het midden, wentel de zalm samen met de kruiden in de olie. Leg de gesneden groenten en de citroen op de vig en vouw de folie dicht. Leg het geheel 15 – 20 minuten in de oven op 200 graden. Voorzichtig bij het openvouwen!

   Pittige kip met Broccoli 300 kcal

  • Pittige kip met Broccoli – 300 kcal

   • 100 gram kipfilet
   • 100 gram broccoli
   • 1/2 theelepel maizena
   • 1 groene peper
   • 1/2 teentje knoflook
   • 1 theelepel vers gesneden gember
   • 1 lente ui
   • 1 theelepel suiker
   • 1 eetlepel olijfolie
   • 1 eetlepel oestersaus
   • 30 gram eiernoodles

   Marineer de gesneden kip in de maizena, geperste knoflook, zout en peper. Blancheer de broccoli in stukjes 1 minuut in kokend water. Verhit de olie in een wok en voeg de suiker, groene peper, oestersaus en gember toe, en na 10 seconden ook de kip. Voeg na 2 minuten roerbakken de broccoli en het lente uitje toe. Roerbak nog 1 minuut. Serveer op de eiernoodles.

Eiwitrepen wel of niet?

Een eiwitreep is een perfecte aanvulling op je voeding, maar in de meeste eiwitrepen zitten heel veel suikers en andere toevoegingen. En dat is nu net iets wat je niet nodig hebt als je aan het afvallen bent en van je overtollige vetrolletjes af wilt, maar met onze One Basix Bar eiwitrepen heb je daar geen last van. Deze perfecte repen passen in elk dieet en zijn het perfecte tussendoortje voor op het werk of na het sporten. One Basix Bar eiwitrepen zijn een van de weinige repen die ook nog eens geweldig smaken en geen Chemische smaak hebben.

Kenmerken One Bar Basix: 

 • Met Stevia extract!
 • 100% natuurlijk
 • Met maar liefst 20 gram eiwit
 • Geen sucralose
 • Slechts 1 gram suiker per bar
 • 1 bar weegt 60 gram

Lees meer over; One Basix 

Drinken om snel vet te verbranden

We weten allemaal dat we water moeten drinken. En al helelemaal als je wilt afvallen en vet verbranden.Toch zien we vaak dat veel mensen moeite hebben om voldoende water te drinken.Door voldoende te drinken zorg je er voor dat je jouw vetverbranding op volle toeren draaid, Maar altijd maar water is ook niet alles en in de meeste ranja zit heel veel suiker, maar wij hebben de oplossing. "Bolero limonade". Deze is gluten vrij en vrij van suiker en bevat bijna geen calorieën. En je kan het krijgen in wel 65 smaken. 

Lees meer over: Bolero Limonade

Lees 23351 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner