banner copy

Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 2825 niet laden

Whey appeltaart shake

Wat de Italianen met risotto hebben, de Japanners met sushi hebben wij met oma’s appeltaart, Het enige verschil met de heerlijke appeltaart die je oma vroeger bakte en deze shake is dat deze shake 25 gram eiwit bevat. Deze shake bevat ook lekker wat koolhydraten en vetten en is daardoor eigenlijk geschikt voor elk moment van de dag. 

Lees meer...

Gezonde Tagliatelle met kip, spruitjes en appels

Om iedere dag iets lekkers en gezonds met voldoende eiwitten en koolhydraten en vetten op tafel te toveren is een hele klus, vooral als je daarbij ook voldoende vitaminen binnen wilt krijgen. Met deze makkelijke maaltijd van tagliatelle, spruitjes en appels, kun je er helemaal tegenaan. Combineer het met een heerlijk kipfiletje en je hebt een volwaardige maaltijd. Want zeg nu zelf, we eten toch allemaal liefst snel, lekker en gezond?

Lees meer...

Recept havermout afslank smoothie

Ik hoor regelmatig mensen zeggen: voor het maken van havermoutpap heb ik geen tijd in de ochtend! of ik vind de structuur van havermout niet prettig en er zijn ook mensen die havermout niet echt lekker vinden. Toch is havermout een belangrijk product als je aan het diëten bent en vet wilt verbranden. Veel mensen die aan het afvallen zijn eten in de ochtend zo min mogelijk en meestal krijgen ze dan te weinig vitamine, vezels en eiwitten binnen. Wij hebben een geweldig recept voor je waar mee je niet alleen voldoende voedingsstoffen binnen krijgt maar ook nog eens van gaat afvallen en vet verbranden.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed