fbpx

Kant en klare fitness maaltijden voor de gezonde sporter

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Is jouw schema zo vol dat goed eten en koken er vaak bij inschiet? Is voeding voor jou erg belangrijk? Wil je low carb, laag in calorieën en verantwoord eten? Ben jij al tijden op zoek naar echt goede kant-en-klare maaltijden? Dan zijn de Fresh 'n Lite maaltijden absoluut geschikt voor jou. Eigenlijk zijn de maaltijden voor iedereen geschikt. Er is geen gebruik gemaakt van toevoegingen, e-nummers en andere overbodige ingrediënten. Ultra vers en bereid met eerlijke ingrediënten!

 

kenmerken lite 1

Volledig bereid en klaar om te eten
Goede voeding op de snelste en meest makkelijke manier. De maaltijden zijn volledig bereid en klaar om direct te eten. Je kunt jouw maaltijd even roerbakken, opwarmen in de oven of 4 minuten in de magnetron. Ben je onderweg en zie je geen mogelijkheid om de maaltijd op te warmen? Geen stress, zelfs als koude maaltijd zul je er van smullen.Bekijk en bestel hier jouw maaltijden !

Altijd verse maaltijden
Dit betekent dat jij altijd verse maaltijden ontvangt! Vanaf het moment van productie kunnen wij een gekoelde houdbaarheid van 7 dagen garanderen. Onze verse maaltijden worden direct na binnenkomst bij ons onder optimaal gekoelde omstandigheden verzonden. Dit betekent dat de maaltijden nog 5 dagen goed zijn vanaf het moment van ontvangst. Ideaal voor je werkweek dus! Bovendien kun je de maaltijden binnen de THT datum ook invriezen. In de vriezer blijven de maaltijden tot wel 3 maanden houdbaar.Bekijk en bestel hier jouw maaltijden !

Nooit meer een excuus!
Naast de beste samenstelling en smaak doen we onze uiterste best om onze Maaltijden voor iedereen bereikbaar te maken. Waarom? Goed eten is de basis voor een fit en sterk lijf voor iedereen. Deze basis en levensstijl is waar wij voor staan. Onze maaltijden zullen je keer op keer verrassen. Vanaf nu heb je nooit meer een excuus om onverantwoord te eten en jouw doelen niet te behalen! Ultra vers, optimaal qua voedingswaarden en bovenal genieten in optima-forma.Bekijk en bestel hier jouw maaltijden !

lite pagina maaltijden 1

 

Lees 8728 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner