fbpx

Dit is een goed uitgebalanceerde gezonde lunch met weinig calorieën,, gezonde vetten en veel eiwitten.

Een lekker en gezonde rijstsalade. Makkelijk mee te nemen als lunch naar het werk.

De combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten in dit recept helpt je om vet te verbranden en geeft je een verzadigd gevoel tot het avondeten.

NEW YORK WALDORF 3065206bEen Waldorfsalade is een salade van selderij, appel, rozijnen, walnoten, mayonaise en wat citroensap. De naam is ontleend aan het Waldorf-Astoria Hotel in New York City waar deze salade in 1893 voor het eerst geserveerd werd.wij geven je het recept zodat je hem nu ook lekker thuis kunt maken en van de New Yorkse byte kunt genieten!

De bagel is zo Newyorks als Central Park en Wall Street. De laatste jaren echter is het unieke broodje een zegetocht door Amerika begonnen. Nu zijn bagels overal te krijgen, het is een massaproduct maar liefhebbers houden vol dat de beste bagels nog steeds alleen maar in de Big Apple worden gemaakt. wij hebben en recept voor je zo dat je de heerlijke bagels zelf kun maken maar dan gezonder en er elke dag van kunt genieten.

Tosti’s zijn één van de favoriete lunchrecepten. Toch kiezen we al heel snel voor een simpele ham-kaas of hawaii tosti. Niet erg vernieuwend dus. Het wordt tijd om eens wat anders te proberen. Er zijn namelijk veel meer verrassend lekkere tosti’s die je echt een keer zou moeten proberen! Wij hebben er vijf voor je geselecteerd. Eet smakelijk!

Iedereen heeft de overheerlijke recept voor het bananenbrood wel voorbij zien komen. Vandaag hebben we een overheerlijke variant op dit brood, een appel-havermoutbrood. Het recept is bedoeld als broodvervanger, maar het heeft de smeuïge structuur van een cake en is glutenvrij*, lactosevrij én suikervrij.

Bananenbrood is het‘gezonde’ tussendoortje en véél lekkerder dan een saaie, droge boterham en zó veel beter dan een plak cake.Het is gezond, makkelijk en goedkoop. What’s not to like? Dit bananenbrood is glutenvrij*, lactosevrij én suikervrij.

Ingrediënten gezond bananenbrood

Heerlijke bodybuilding recepten

Dit Mediterrane Salade met Sardines. recept is snel, gezond en is een buikvet verbrander. De mediterrane salade bevat eiwitten, omega 3 vetzuren, een breed pakket aan vitamines en mineralen en heeft een stress verlagend effect.

Voor tussen de middag: Een gezonde avocado salade voor 3 dagen! 3 dagen lang genieten van een heerlijke gezonde lunch.

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner