fbpx

Buikvet verbranden met Kipsalade en kalamata olijven

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten in dit recept helpt je om vet te verbranden en geeft je een verzadigd gevoel tot het avondeten.

Ingrediënten:

  • 100 gram kipfilet
  • 25 gram ongekookte Pure Quinoa

  • 15 gram gehalveerde ontpitte kalamata olijven
  • 5 cherrytomaatjes
  • 2 fijngehakte takjes peterselie
  • 1 tl limoensap
  • Olijfolie

Bereidingswijze:

  1. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking en laat het afkoelen.
  2. Snij de kipfilet in blokjes en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verhit 2 tl olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet lichtbruin.
  4. Haal de koekenpan van het vuur en doe de kipfilet in een ruime kom.
  5. Halveer de cherrytomaatjes en voeg ze toe aan de kom.
  6. Voeg de quinoa, kalamata olijven en peterselie toe aan de kom.
  7. Breng op smaak met 1 tl limoensap.
  8. Mix het geheel door elkaar.
Lees 5928 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner