fbpx

Recept havermout afslank smoothie

Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Ik hoor regelmatig mensen zeggen: voor het maken van havermoutpap heb ik geen tijd in de ochtend! of ik vind de structuur van havermout niet prettig en er zijn ook mensen die havermout niet echt lekker vinden. Toch is havermout een belangrijk product als je aan het diëten bent en vet wilt verbranden. Veel mensen die aan het afvallen zijn eten in de ochtend zo min mogelijk en meestal krijgen ze dan te weinig vitamine, vezels en eiwitten binnen. Wij hebben een geweldig recept voor je waar mee je niet alleen voldoende voedingsstoffen binnen krijgt maar ook nog eens van gaat afvallen en vet verbranden.

Recept

Ingrediënten voor één persoon

2 eetlepels Biologische havermout
1/5 glas sojamelk of magere melk
1 schep Afslank smoothie  Body & Power
1 eetlepel chiazaad (optioneel
1 theelepel kaneel.

Bereidingswijze

Pak een blender en gooi daar 2 eetlepels havermout in. Blend dit totdat de havermout een soort poeder is geworden. Doe er dan een glas sojamelk of magere melk bij in.Doe er dan een banaan in of een paar aardbeien en en als laatste doe je er een schepje maaltijd smoothie in ( smaak banaan of aardbei ) Dan eventueel een eetlepel gebroken lijnzaad erbij en alles blenden totdat het een glad geheel is. Eet smakelijk!

Wat maakt deze smoothie nu zo speciaal?

Door aan deze smoothie een schepje Afslank smoothie van Body & Power toe te voegen krijg je in een klap al je vitamine en eiwitten binnen,maar ook stoffen die je helpen sneller lichaamsvet te verbranden.

Wat zijn de voordelen van deze smoothie ?

* geen hongergevoel

* vezelrijk

* ondersteund de vet verbranding

* je krijgt alle vitamine binnen waardoor je ook beter en gezond afvalt zonder jojo effect 

* je kan hem in 3 heerlijk smaken maken

Lees 2943 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner