fbpx

Gezonde eiwitrijke kipnuggets

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Als je aan het trainen bent voor spieren en je zit in de bulk fase dan doe je er alles aan om veel te eten om aan te komen en dan kom je natuurlijk ook regelmatig bij de McDonald’s en dan neem je natuurlijk ook de heerlijke kipnuggets. Maar voor de sporter die in de Cut fase zitten of op dieet zijn om wat gewicht te verliezen zit een bezoekje aan een fast food restaurants er niet in.

Maar ook voor mensen die om wat voor reden dan ook bezig zijn om af te vallen is het belangrijk om af en toe is te snacken en dan hebben we het niet over snacktomaatjes eten maar gewoon een vette hap, maar dat is niet echt gezond. Met de komst van de Airfryer is snacken al een stuk gezonder geworden en er komen steeds meer gezonde producten voor in de Airfryer.

Body & Fit komt nu met een nieuw product de High protein nuggets en die zijn goed voor iedereen of je nu wilt afvallen of aankomen, je kan ze gerust eten zonder dat je je schuldig hoeft te voelen 

Kipnuggets met veel eiwitten

Eiwitten zijn heel belangrijk voor als je aan het trainen bent voor spieren maar ook als je bezig bent om af te vallen. In de High protein nuggets van Body & Fit zitten maar liefs per 100 gram 25,1 gram eiwitten in.

Kipnuggets met weinig vet

We weten allemaal dat te veel vet eten ongezond is en zeker als je bezig bent om af te vallen maar ook als je hart aan het trainen bent voor spiermassa. In de High protein nuggets van Body & Fit zit maar per 100 gram 15,7 gram vet in waarvan 3,2 gram verzadigd en dat is niet veel voor een snack!

Kipnuggets met weinig zout

Een beetje zout is goed voor je, maar de meeste mensen krijgen veel te veel zout binnen. Als je aan het afvallen bent of aan het trainen voor spiermassa dan is te veel zout niet goed omdat je dan te veel vocht gaat vasthouden. In de In de High protein nuggets van Body & Fit zit maar liefs per 100 gram 2,3 gram zout en dat is dus heel weinig!

Gezonde snack

kipnugget philips hd9220 20n airfryer k020227h1a 1285144953892

Iedereen is wel eens bij de McDonald’s geweest en wat je vaak hebt met het eten van de McDonald’s is dat je naar een paar uur weer honger hebt, maar tot mijn verbazing had ik na het eten van deze nuggets geen honger en ook een paar uur later had ik nog een vol gevoel en dat maakt deze nuggets dus een hele goede snack want het gaat bij het snacken dus om snacken en niet om je vol te eten!

Hollandse frietdag

Wij Nederlanders hebben vaak in het weekeind de welbekende frietdag en daar hoort natuurlijk een snack bij en de High protein nuggets van Body & Fit is echt de perfecte snack voor de oh zo bekende frietdag. Voor kinderen zijn deze nuggets niet alleen een groot feest maar ook heel gezond, ze krijgen weinig vet binnen en voldoende eiwitten die erg belangrijk zijn voor een gezonde groei.

Kijk voor informatie of bestel hier de High Protein Nuggets

Kijk voor meer informatie  of bestel hier  de AirFryer XL voor nog gezonder snacken!

BF banners high protein nuggets header 5

Lees 2417 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner