Bodyenpower.nl header1 

 

Sponsoring Sertab Koca

Bij Siam Gym hebben ze niet alleen mannelijke talenten maar ook vrouwelijke en een van die vrouwelijke talenten is Sertab koca. Sertab heeft in het verleden voor Team Gunyar gevochten, maar is na een tijd overgestapt naar Siam gym omdat ze als A-klasser nog verder wil ontwikkelen en de top wil bereiken! En als je de top wil bereiken dan zit je bij Siam Gym wel goed want bijna alles wat Mekki Benazzouz traint groeit uit tot een top talent van het hoogste niveau! Sertab heeft inmiddels 3 A partijen gevochten en is nog steeds ongeslagen.

Lees meer...

Sponsoring Ömer Kurt

Body & Power is altijd opzoek naar jonge talenten in het kickboksen. En wij krijgen dan ook veel verzoeken van jonge vechters of wij hun willen sponsoren. Natuurlijk zouden wij graag iedereen sponsoren maar dat lukt natuurlijk niet. Ook willen wij graag de vechters die we sponsoren een compleet pakket aanbieden in sportvoeding en Fight Gear. Door onze samenwerking met Atila Mert van Mert Sports is dit mogelijk en dit is uniek want er is op dit momenten geen andere Fight Gear en supplementen leverancier in Nederland die dit aanbiedt aan jonge talentvolle A vechters. En een van die jonge talentvolle A vechters is Ömer Kurt.

Lees meer...

Sponsoring Khalid el Moukadam

De naam Tayfun Ozcan en Ismael lazaar kent inmiddels iedereen en dat is niet zo vreemd want het zijn geweldige vechters. Tayfun Ozcan en Ismael lazaar trainen en vechten hun wedstrijden voor Siam Gym. Maar er trainen en vechten meer kickboks talenten bij Siam gym. Een van die kickboks talenten is Khalid el Moukadam.

Lees meer...

Sponsoring Georgina " Lady Killer " van der Linden

Dat kickboksen niet alleen voor jongens is, dat weten we al heel lang. Toch hebben echte talentvolle meisjes het in Nederland niet makkelijk, want als ze ook maar een beetje niveau bereiken dan hebben ze geen tegenstanders meer. Dus kunnen ze niet verder groeien en ontwikkelen om de top te bereiken. Veel jonge meisjes geven het dan op, behalve Georgina van der Linden van Team Solo. Die ging, nadat ze 9 keer Nederlands kampioen was geworden, het in het buitenland proberen en met succes!

Lees meer...

Sponsoring Akin Kocak

De meeste sporters worden pas gesponsord als ze veel hebben bereikt in de sport en al behoorlijk ver in hun carriere zijn en dat is logiesch want sponsoring gebeurd meestal met als doel het realiseren van meer naamsbekendheid met merk of bedrijfsnaam voor een bedrijf en dan kiezen bedrijven vaak voor de sporter die al erg bekend en succesvol is. En toch is dit jammer want er lopen heel veel talenten rond die met een beetje sponsoring de top zouden kunnen bereiken, maar aan zo’n sponsoring zitten natuurlijk risico’s die bedrijven liever vermijden.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed