Snel afvallen met pillen. In allerlei reclamecampagnes wordt altijd hetzelfde ideaalplaatje gepresenteerd. Dagelijks je pilletje(s) innemen, lekker leven en de overtollige kilo’s die als sneeuw voor de zon verdwijnen. Helaas werkt het niet zo. Toch kunnen de juiste afslanksupplementen de vetverbranding in een extra versnelling zetten en hongergevoel laten verdwijnen! Wij zetten de drie belangrijkste voor je op een rij!

Aminozuren zijn vereist voor het ontwikkelen en op peil houden van je gezondheid. Aminozuren helpen bij de aanmaak van eiwitten. Het zijn de moleculaire bouwstenen voor eiwitten. Eiwitten zijn nodig voor het goed functioneren van alle fysiologische processen in het lichaam en hebben dus invloed op je prestaties in sport, je energie, je herstel,  spier- en vet-verhouding en zelfs je hersenen en je humeur. Zo kun je aminozuren gebruiken om te helpen bij afvallen, spieropbouw. Maar het probleem is dat ons lichaam niet in staat is om alle aminozuren zelf aan te maken.Deze moet ons lichaam dus in voldoende mate uit onze dagelijkse voeding halen, maar veel sporter kiezen er dan voor om een een BCAA supplement te gaan gebruiken.

Eiwitpoeders en eiwitshakes zijn erg populair binnen afslank-, dieet- & fitnessland. Dat is geen wonder, want eiwitten zijn onmisbaar als je wilt afvallen en spieren wilt kweken. De aminozuren in eiwitpoeders herstellen namelijk beschadigd spierweefsel en zorgen zodoende voor spiergroei. Daarnaast versterken aminozuren het immuunsysteem en de glucosebalans en stimuleren ze de vetverbranding en het afslankproces, maar zijn deze eiwitpoeders en eiwitshakes wel gezond?

Goedkope whey proteïne kopen?

Eiwitpoeders zijn tegenwoordig zo’n beetje overal verkrijgbaar, maar toch is het niet verstandig om zo maar een willekeurig goedkope poeder te kopen. Sommige eiwitpoeders zitten namelijk vol toxische stoffen, dus het is belangrijk goed te weten waar je op moet letten als je een eiwitpoeder kiest.

Zo op het eerste gezicht is whey proteïne een zeer gezonde aanvulling op het voedingspatroon… ware het niet dat 95% van alle whey proteïnes die in de winkel of online te koop zijn barsten van de ongezonde toevoegingen, zoals geraffineerde en kunstmatige suikers (bv. aspartaam, sorbitol en sacharine), soja, niet-biologische eieren, tarwegluten, conserveringsmiddelen en inferieure proteïnes! Hier door kunnen veel winkels en online shops stunten met hun prijzen en aangezien wij mensen meer op de prijs letten dan op de kwaliteit zijn de minder goede whey proteïnes nog steets de meest verkochte proteïne shakes.

Veel mensen staan erg sceptisch of zelfs afwijzend tegenover het gebruik van supplementen en al helemaal als het om een eiwitten shake gaat. Zij redeneren dat een gezond voedingspatroon voldoende is. Daarbij gaan ze aan twee zaken voorbij, in de eerste plaats dat ons voedsel veelal niet meer natuurlijk gekweekt of geproduceerd wordt, waardoor bepaalde stoffen niet meer in voldoende mate in ons voedsel te vinden zijn en in de tweede plaats, dat mensen die bovengemiddeld intensief trainen ook een bovengemiddelde behoefte hebben aan stoffen zoals whey eiwitten voor herstel en spieropbouw.

Vitamine hebben we allemaal nodig om goed te kunnen presteren maar ook om af te vallen of spiermassa op te bouwen. Met een normaal gezond eetpatroon krijg je al heel wat vitamine binnen, maar voor mensen die veel aan sport doen of een dieet volgen is dat meestal onvoldoende. En als je spierkracht en spiermassa wilt opbouwen dan is het supplement zma onmisbaar in je voedingsschema.

Het gebruik van de juiste sportdranken kan helpen de sportprestatie te ondersteunen. Een goede sportdrank levert de juiste verhouding aan elektrolyten zoals: magnesium,natrium, chloride en kalium. Zo speelt magnesium een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Natrium helpt om de balans tussen het vocht in en buiten de cellen te handhaven. Chloride zorgt voor een goede zuur-base-balans en vochtbalans. En kalium speelt een belangrijke rol in het lichaam zoals bij zenuwenimpulsen.

Afvallen met shakes is een populaire manier om gewicht te verliezen. Een shake is snel bereid, heel lekker en handig mee te nemen. Shakes komen in veel verschillende soorten en smaken en zijn meestal niet zo duur. Daarom is het een populaire manier om gewicht te verliezen, De meeste maaltijdvervangers op de markt bevatten nauwelijks eiwitten en zitten vaak bomvol suikers en daarom zijn ze vaak ongezond. Maar zijn er zijn ook gezonde shakes die wel werken?

Specifieke en doelgerichte supplementen spelen een belangrijke en ondersteunende rol bij het afvallen of het opbouwen en behouden van spieren.

Er zijn veel fabels rond supplementen, zodat het vrouwen vaak afschrikt om ze te proberen, ‘je komt ervan aan’, ‘het is alleen voor mannen’. maar de waarheid is dat supplementen zowel voor mannen als voor vrouwen goed zijn en ze kunnen helpen om je lichaamsbouw naar het hoger niveau te brengen.

Groene koffie extract dé nieuwe rage om af te vallen

Groene koffie lijkt dé nieuwe rage te worden om af te vallen en vet te verbranden. Je kunt de Amerikaanse TV niet aanzetten, of er wordt wel aandacht aan besteed aan groene koffie extract. Maar is groene koffie extract écht een effectief hulpmiddel bij afslanken en vet verbranden.

Collageen wat is het

Collageen is cruciaal om je huid er jong uit te laten zien en jong aan te laten voelen. Misschien is het je wel eens opgevallen dat anti-aging producten altijd iets met collageen hebben. Collageen is een belangrijk eiwit in onze huid dat gemaakt wordt in de lederhuid en er zijn ongeveer 25 soorten. De collageen types 1, 3 en 4 komen voor in onze huid. Vanaf ons 25e levensjaar gaan we collageen verliezen, de huid gaat hierdoor minder stevig worden en de eerste rimpels ontstaan.

Kun je met Creatine afvallen?

Afvallen met creatine is een manier van afvallen waar al veel mensen jaren profijt van hebben.Er zijn studies die aantonen dat het gebruik van creatine het vetverlies zou tegenwerken. Toch gebruiken veel sporters het tijdens het afvallen of ook wel cutten genoemd en wel hierom.

De laatste tijd komen er steeds meer gezonde snacks op de markt en vooral de Protein Chips doen het erg goed maar zijn deze snack nu ook echt gezond en welke kun je het beste eten?

Wij hebben de Protein Chips etiketten van de 2 grootste bedrijven van nedeland is vergeleken en wat opvalt is dat beide soorten relatief veel eiwitten bevatten.

Pagina 1 van 2

 

   atila banner becoma a champion