fbpx

Dat krachtraining heel erg belangrijk is in het kickboksen dat beginnen veel kickboksers nu wel te snappen, maar van een goede hydratatie hebben de meeste nog geen kaas gegeten. En dat is jammer want hun prestatie en conditie zou door een goede hydratatie vele male groter zijn, maar hoe krijg je een goede hydratatie?

Lofogo Sarour is een kickbokser die in het buitenland zoals Rusland en China behoorlijk populair is. En ook in Nederland wordt hij steeds populairder. Helaas gaan veel vechters hem liever uit de weg, maar Lofogo behoord in Nederland echt tot de top. Wij hadden een exclusief interview met lofogo over zijn sport, training en voeding.

In steeds meer sportscholen zie je het. Vechters die trainen met een trainingsmasker, maar is trainen met een trainingsmasker zinvol en Krijg je er een superconditie van?

Er wordt vaak gedacht dat kickboksers laag geschoold zijn en allleen maar op straat hangen,maar dat beeld klopt al lang niet meer. Chriss Nigimbi bijvoorbeeld is afgestudeerd in rechten en dan hebben we ook nog Jordy Beekwilder die op de HBO zit en zijn propedeuse wil behalen en daarnaast ook nog B vechter is en langzaam op weg is naar zijn eerste A partij. wij hadden een exclusief interview met Jordy Beekwilder over zijn sport, training en voeding.

Nordin van Roosmalen is het top talent van team Beekwilder Noudri en zijn bijnaam is “the Viking” en die naam past goed bij hem want Nordin is een echte strijder van begin tot het einde en behaald op dit moment de ene naar de ander overwinning . wij hadden een exclusief interview met deze Viking over zijn sport training en voeding.

Albert ''the hurricane'' kraus is een van de bekendste en beste vechters van de wereld. En zijn zoon Gradus Kraus is flink op weg om in de voedsporen van zijn vader te treden, maar Albert Kraus heeft meerdere talenten in zijn gym “team kraus” rondlopen en een van die top talenten is Kilat Bilal Hallie. Wij hadden een exclusief interview met dit talent over zijn sport, training en voeding

Veel vrouwen denken dat kickboksen voor meiden is die niet ouder zijn dan 27, en dat je daarna niet meer in staat bent goed te presteren. Dolly Macbean geeft hier het tegen bewijs van. Zij vecht in April 2018 nog een wereld titel partij op het Enfusion gala in Duitsland. Wij hadden een exclusief interview met deze power lady over haar sport, training en voeding.

Levi Rigters is het nieuwe zwaargewicht talent bij Enfusion. Levi is nog maar 23 en heeft nu al een contract op zak bij Enfusion. En zijn zoel is om voor zijn 25ste een wereldtitel te winnen. Wij hadden een exclusief interview met dit talent over zijn sport, training en voeding

Joey Smits is waarschijnlijk een van de weinigen in Nederland die een wereldtitel heeft behaald in het Muay Thai en ook nog regelmatig partijen vecht in Thailand. Ook zijn gym “team Smits” is zeker geen onbekende in Nederland. Wij hadden een exclusief interview met Joey Smits over zijn sport, training en voeding.

Ernsto Hoost of ook wel Mr perfect is net als Peter Aarts een legende in de kickboks wereld. En ook net als Peter heeft Ernesto een eigen gym , Sokudo gym en in deze gym trainen een aantal top talenten en een van die talenten is Santino Verbeek. Wij hadden een exclusief interview met Santino over zijn sport, training en voeding.

Pagina 1 van 4

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner