fbpx

Lofogo Sarour is een kickbokser die in het buitenland zoals Rusland en China behoorlijk populair is. En ook in Nederland wordt hij steeds populairder. Helaas gaan veel vechters hem liever uit de weg, maar Lofogo behoord in Nederland echt tot de top. Wij hadden een exclusief interview met lofogo over zijn sport, training en voeding.

Er wordt vaak gedacht dat kickboksers laag geschoold zijn en allleen maar op straat hangen,maar dat beeld klopt al lang niet meer. Chriss Nigimbi bijvoorbeeld is afgestudeerd in rechten en dan hebben we ook nog Jordy Beekwilder die op de HBO zit en zijn propedeuse wil behalen en daarnaast ook nog B vechter is en langzaam op weg is naar zijn eerste A partij. wij hadden een exclusief interview met Jordy Beekwilder over zijn sport, training en voeding.

Nordin van Roosmalen is het top talent van team Beekwilder Noudri en zijn bijnaam is “the Viking” en die naam past goed bij hem want Nordin is een echte strijder van begin tot het einde en behaald op dit moment de ene naar de ander overwinning . wij hadden een exclusief interview met deze Viking over zijn sport training en voeding.

Albert ''the hurricane'' kraus is een van de bekendste en beste vechters van de wereld. En zijn zoon Gradus Kraus is flink op weg om in de voedsporen van zijn vader te treden, maar Albert Kraus heeft meerdere talenten in zijn gym “team kraus” rondlopen en een van die top talenten is Kilat Bilal Hallie. Wij hadden een exclusief interview met dit talent over zijn sport, training en voeding

Veel vrouwen denken dat kickboksen voor meiden is die niet ouder zijn dan 27, en dat je daarna niet meer in staat bent goed te presteren. Dolly Macbean geeft hier het tegen bewijs van. Zij vecht in April 2018 nog een wereld titel partij op het Enfusion gala in Duitsland. Wij hadden een exclusief interview met deze power lady over haar sport, training en voeding.

Levi Rigters is het nieuwe zwaargewicht talent bij Enfusion. Levi is nog maar 23 en heeft nu al een contract op zak bij Enfusion. En zijn zoel is om voor zijn 25ste een wereldtitel te winnen. Wij hadden een exclusief interview met dit talent over zijn sport, training en voeding

Joey Smits is waarschijnlijk een van de weinigen in Nederland die een wereldtitel heeft behaald in het Muay Thai en ook nog regelmatig partijen vecht in Thailand. Ook zijn gym “team Smits” is zeker geen onbekende in Nederland. Wij hadden een exclusief interview met Joey Smits over zijn sport, training en voeding.

Ernsto Hoost of ook wel Mr perfect is net als Peter Aarts een legende in de kickboks wereld. En ook net als Peter heeft Ernesto een eigen gym , Sokudo gym en in deze gym trainen een aantal top talenten en een van die talenten is Santino Verbeek. Wij hadden een exclusief interview met Santino over zijn sport, training en voeding.

Chellina Chirino, was  in haar jeugd alles behalve sportief en al helemaal geen vechter. Ze speelde piano en deed eigenlijk niks aan sport. En nu is ze bijna 18 jaar en vecht ze in de A klassen voor Vos Gym “the house of legends” en heeft ze als bijnaam “Da Beast”. Wij hadden een exclusief interview met Chellina Chirino over haar sport, training en voeding.

Bij Enfusion zien we steeds meer jonge talenten die het wel eens heel ver kunnen gaan schoppen in het Kickboksen. En vele van hun zijn ook een goed voorbeeld voor de jeugd zowel binnen als buiten de ring. Een van die talenten is Nick Regter. Deze getalenteerde vechter zit nog in de B klassen en behaald al heel wat overwinningen en werkt zo langzaam toe naar de A klassen. Wij hadden een exclusief interview met Nick Regter over zijn sport, training en voeding.

Orinta van der Zee, is een van de bekendste vrouwelijke kickboksers van Nederland. En wie denkt dat deze drieëndertig jarigen gedoodverfde wereldkampioen niet meer in de ring stapt, heeft heeft het mis want Orinta heeft afgelopen jaar nog op het Enfusion Live Abu Dhabi een succesvolle partij gevochten. Wij hadden een exclusief interview met Orinta over haar sport, training en voeding.

In Nederland wordt het kickboksen onder de dames steeds populairder en dat is ook niet zo vreemd want de meeste dames zijn erg succes vol en stijgen in een rap tempo naar de top. Een van die opkomende vrouwelijke vechters die op weg is naar de top is Iris van kempen. Wij hadden een exclusief interview met Iris van Kempen over haar sport, training en voeding.

Denise Kielholtz is misschien wel een van Nederlands meest bekende en succesvolle vrouwelijke kickboksers op dit momenten. Denise heeft een record van 52 winst partijen , 3 verlies, waaronder 5 wereld titels en is de huidige bellator wereld kampioene) ze heeft ook nog 1 Europese titel en heeft 2 keer het enfusion reality toernooi gewonnen . Wij hadden een exclusief interview met Denise Kielholtz  over haar sport, training en voeding.

Mellony Geugjes,In het ene tijdschrift wordt ze beschreven als de heetste MMA vechtster van Nedeland en in de ander weer als leukste , tot dat je dit jonge top talent van Mike’s Gym in de ring of kooi tegen komt dan vindt je haar plots niet meer de leukste want Mellony is niet alleen knap en leuk maar ze kan ook nog eens heel goed vechten en zij is op dit moment een van de beste vrouwelijke vechters van Nederland. Wij hadden een exclusief interview met Mellony Geugjes over haar sport, training en voeding.

Michael Passenier van Mike’s gym is een van de bekendste kickboks en MMA trainers van Nederland hij heeft van getalenteerde vechters zoals Badr Hari, Murthel Groenhart en nog vele andere echte wereldsterren gemaakt, bijna alles wat deze man aanraakt veranderd in een top talent. Maar wie denkt dan Mike alleen maar van mannen een toptalent kan maken heeft het goed mis want ook van talentvolle dames maakt hij echte toppers in het MMA en Kickboksen. Een van die toptalenten is Anissa Haddaoui. Wij hadden een exclusief interview met Anissa Haddaoui over haar sport, training en voeding.

Dat er in de vechtsport veel talenten rondlopen dat weten wij, en ook dat er hele succesvolle mannelijke bodybuilders zijn. Maar waar te weinig aandacht aan wordt besteed is dat er tegenwoordig ook jonge vrouwelijke bodybuilders zijn in de bikini fitness klasse. Deze dames staan dagelijks in het krachthonk en maken bewuste keuzes op gebied van eten om zo een mooi lichaam te shapen. Bodybuilding is niet alleen sport, het is een leefstijl die alleen echte top atleten aankunnen en één van die top atleten is Marijn de Knegt van Big Gym Wormerveer. Wij hadden een exclusief interview met Marijn over haar sport, training en voeding.

In Nederland heb je heel veel grote gyms die erg bekend zijn omdat er veel grote talenten trainen, maar we vergeten wel eens dat er ook in de minder bekende gyms goede talenten trainen die wel eens de grote vechters van de toekomst kunnen worden. Een van die talenten is Ibtissam Kassrioui van Eagle Gym. Body & Power had een exclusief interview met Ibtissam Kassrioui over haar sport, training en voeding.

Hicham Elgaoui is geen onbekende in het kickboksen want hij is inmiddels meervoudig enfusion kampioen en zijn bijnaam is ” The Magician “ , maar deze Magician  tovert niet alleen kickboks titels uit zijn hoed met zijn gym Fighting Talents, maar ook grootheden zoals Mohammed Jaraya   Maar ook jonge  talenten zoals Anass Aaras trainen bij Fighting Talents. Wij van Body & Power hadden een exclusief inteview met Anass over zijn sport, training en voeding.

Wie de naam peter Aerts niet kent heeft echt onder een steen geleefd, want Peter Aerts is de Anton Geesing van het K1 Kickboksen. Peter zijn bijnaam luidt: ' The Lumberjack' vanwege het gebruik van een techniek met een aanhoudende hoeveelheid 'low-kicks'. Ook werd hij in het buitenland 'King of the high-kicks' genoemd, omdat hij vele tegenstanders knock-out trapte met hoge trappen tegen de nek of het hoofd. Peter Aerts is zijn carrière begonnen bij de champion maker Mekki Benazouz. Body & Power had een exclusief interview met Peter Aerts over zijn sport, training en voeding!

Sheena Widdershoven Is toen ze 19 jaar was begonnen met kickboksen en in een zeer korte tijd uitgegroeid tot een top talent. Sheena won in zeer korte tijd 3 Europese titels en in 2015 werd ze wereldkampioen. Sheena traint op dit moment bij Siam Gym onder leiding van the champion maker Mekki Benazzouz. Wij hadden een exclusief interview met Sheena Widdershoven over haar sport, training en voeding.

Ömer Kurt is een jonge A vechter die traint en uitkomt voor team Beekwilder. Ömer traint ook regelmatig mee bij Siam Gym waar grote namen vechten zoals Tayfun Ozcan, Ismael Lazaar, maar ook Khalid El moukadam en Moreno Monti.Ömer heeft een fight record van 60-3-2 en hij heeft 33 van zijn partijen op KO gewonnen. wij haden een exclusief interview met Ömer Kurt over zijn sport, training en voeding.

Bij Hemmers Gym vechten heel wat talenten en heel veel van deze talenten vechten ook op de grote Glory kickboksgala’s over heel de wereld. Ook de Fightqueens bij Hemmers gym zijn erg succesvol, want zowel top talent Esma Hasshass als Isis Verbeek staan hoog op de Glory ranking bij de dames. Wij hadden een exclusief interview met Isis Verbeek over haar sport, training en voeding.

Dat er niet alleen mannelijke talenten zijn in het kickboksen vergeten we wel eens want er zijn in Nederland een paar geweldige vrouwelijke  talenten en een van die talenten is Sertab Koca. Sertab heeft in het verleden voor Team Gunyar gevochten waar ook heel veel goede vechters worden getraind. Sertab is na haar tijd bij Ali Gunyar overgestapt naar Siam gym. Wij hadden een exclusief interview met dit top talent !

De naam Tayfun Ozcan en Ismael lazaar kent inmiddels iedereen en dat is niet zo vreemd want het zijn geweldige vechters. Tayfun Ozcan en Ismael lazaar trainen en vechten hun wedstrijden voor Siam Gym. Maar er trainen en vechten meer kickboks talenten bij Siam gym. Een van die kickboks talenten is Khalid el Moukadam. khalid is de laatste 3 jaar ongeslagen en hij  heeft 8 A klasse partijen gevochten en alle 8 gewonnen. Wij hadden een exclusief schriftelijk interview met dit top talent over zijn voeding en training!

Ik heb al heel wat combinaties voorbij zien komen met onze interviews, maar deze is toch wel heel apart. Een hobby boer die aan kickboksen doet en daar ook nog eens erg goed in is ! maar naast dat deze boer zelf ook in de ring vecht heeft hij ook een eigen gym en ik moet eerlijk zeggen ik heb zelden een boer gezien die aan kickboksen doet, maar ook nog eens super goed met kinderen is vooral kinderen die niet zo zelf verzekerd zijn en niet zomaar de ring in durven stappen, maar met deze hobby boer als trainer durven die kids heel de wereld aan. Wij van van Body & Power zijn niet alleen sponsor van deze wonder boer maar wij hadden ook een exclusief interview met deze boer die Mitch Kuijpers heet.

Als je een beetje van de kickboks sport houd dan heb je echt wel een keer de naam Siam Gym gehoord, en dit is ook niet vreemd wand er komen grote talenten vandaan. Een van die talenten is Moreno Monti.
Moreno Monti traint regelmatig bij Siam Gym maar vecht zijn wedstrijden voor Jego Gym.
Wij hadden een exclusive interview met dit talent uit Sittard.

Als je een beetje van de  kickboks sport houd dan heb je echt wel een keer de naam Siam Gym gehoord, en dit is ook niet vreemd wand er komen grote namen  vandaan zoals ismael lazaar en ook in het verre verleden zijn er grote  kampioenen vandaan gekomen. En ik denk dat de naam Siam gym nog lang in de top zal blijven want aankomende talenten zoals Khalid Elmoukadam, Fikri Ameziane en Moreno Monti staan op het punt om door te breken tot de top van het Nederlandse kickboksen. Maar er loopt ook nog een 'Turkish Turbine' rond bij Siam Gym en dan hebben we het natuurlijk over super talent Tayfun Ozcan. Wij hadden een exclusief interview met tayfun over zijn sport, training en voeding.

Als we Glory horen dan denken we direct aan Rico Verhoeven en Badr Hari maar we vergeten dat er ook dames vechten bij Glory, en we denken dan meestal aan Esma Hasshass en Isis Verbeek, maar er vechten nog een aantal dames die ook veel hebben bereikt in de sport, maar daar horen we bijna niets over en dat is echt heel jammer. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar het verhaal van die vechters en één van die top vechters is Funda Diken. Funda Diken woont in Turkije en staat op de achtste plaats in de Women’s Rankings van Glory. Wij hadden een exclusief schriftelijk interview met haar en omdat Funda veel Turkse fans heeft en zelf geen Nederlans spreekt is het interview in het Turks en Nederlands.

turkey flag 48

Glory denince aklımıza Rico Verhoeven ya da Badr Hari geliyor, ama unuttuğumuz bir şey var, Glory de bayanlarda dövüşüyor. Akla hemen Esma Hasshass ve Isis Verbeek geliyor, ama orada birçok bayan var, sporda belkide daha fazla başarı elde etmiş bayanlar. Malesef bu isimleri hiç duymuyoruz. Bu dövüşçülerin hikayelerini merak ettik. Bu isimlerden biri Funda Diken. Funda Türkiyede yaşıyor ve Glory bayanlar listesinde 5. numarada yer alıyor. Funda kendisine sunmuş olduğumuz sorulara cevap verdi ve bu yazışma hem Hollanda’lı fanlar hem Türk fanlar için, sitemizde iki dilde yer alacaktır. Funda Diken’e bize ayırmış olduğu zaman ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Als Badr Hari weer eens de ring in stapt dan wordt internet overspoeld met artikelen over Hari en zijn tegenstander, begrijp me niet verkeerd, Badr is een groot vechter. Hij heeft niet voor niks zo lang aan de top gestaan. Toch vind ik dat er ook wel eens wat meer aandacht besteed mag worden aan andere toppers in het kickboksen, die niet alleen goede vechters zijn maar ook een groot voorbeeld kunnen zijn voor de jeugd en de hedendaagse vechters.

Kickboksen staat al jaren in een slecht daglicht. Volgens velen zou elke kickboksschool een broeinest zijn van criminelen en zou jeugd opgeleid worden tot zinloos geweld. Er is zeker wel wat te zeggen over sommige scholen en vechters, maar er zijn ook goede verhalen die naar mijn mening te weinig naar buiten worden gebracht. Een van die verhalen gaat over Chris Ngimby.

hatice 4 hatice 6 

Wie ben je ?

Ik ben Hatice Ozyurt ook wel genoemd The Turkish Delight "

Welke sport doe je?

ik doe Muaythai ook wel makkelijk gezegd Thaibox en MMA mix martial Aerts
En deed Kyokoshinkarate ( vroeger )

Kun je een mooie beschrijving geven hoe je met deze sport bent begonnen en wat je tot nu toe bereikt hebt en wat je nog wil bereiken.?

ik ben begonnen op een leeftijd van 13. Bij een legende Frans Santing in  Steenwijk daar heb ik jarenlang getraind en met samenwerking van Frans hebben we het samen tot de A klasse gebracht en mijn eerste titel binnen gesleept ( Europees ) . Daarna ben ik gaan groeien en als net 17 jarige dame stond ik al tegen toppers te knokken. Met een goed behaalde resultaat wilde ik nog meer zoeken in de A klasse, waardoor ik Bij Ali Gunyar ( Eindhoven ) begon te trainen toen ik 20 was . Deze besluit heb ik moeten nemen, omdat er helaas geen A vechters in Steenwijk waren die mij destijds konden voorbereiden voor mijn gevechten. Sindsdien heeft Ali het mij ver laten schoppen en overal laten vechten en heb ik wereldtitels op mijn naam mogen  zetten. Wat ik nu nog wil bereiken is mijn laatste gevecht wat op 6 april 2015 plaat zal vinden in Ede met een knallend resultaat !
Daarna mijzelf volledig richten op Jong op MMA met mijn trainer Martijn de Jong.

IMG 2718 1974324 384659135040163 2391210684215196026 o

Wie ben je ?

Ik ben een jonge dame van 25 jaartjes jong. Geboren in Nederland, opgegroeid in Suriname en momenteel woonachtig in België voor de studie. Student Psychologie aan de Universiteit van Gent…. Genaamd Priya Mohunlol

Welke sport doe je?

Ik doe aan Kickboksen

Kun je een mooie beschrijving geven hoe je met deze sport bent begonnen en wat je tot nu toe bereikt hebt en wat je nog wil bereiken.?

Hoe ik met deze sport begonnen ben…. Dat gebeurde heel toevallig. Ik heb 15 jaren op paardrijden gezeten en was daar club kampioen in mijn klasse. Maar helaas hield de club waar ik toen paard reed op met bestaan.
Na maanden thuis zitten hield ik het niet meer vol en heb toen geprobeerd bij een paar andere clubs te gaan paardrijden, maar helaas beviel dat mij niet. Toen ging ik eens voor het eerst naar een kickboks gala met een vriendin van mij en was dus met een love at first sight met de sport. Na heel veel moeite heb ik mijn moeder kunnen overhalen om mij dus te laten kickboksen…. En daar is het toen begonnen in mei 2009.

10979288 669305476524797 102239836 n

 Wie ben je ?

Mijn naam is Juan Javier Barragán

Welke sport doe je?

Boksen, Kickboksen en Thaiboksen

Kun je een mooie beschrijving geven hoe je met deze sport bent begonnen en wat je tot nu toe bereikt hebt en wat je nog wil bereiken.?

Op 11 jarige leeftijd ben ik begonnen met kickboxen op sportschool Ommoord in Rotterdam onder leiding van Cees Jansen, met toen der tijd als jeugdtrainer Sjoerd van der Plas. Sjoerd was in die tijd mijn buurjongen en hij nodigde me dan ook een keer uit om een training mee te doen als jong ventje. En dat was liefde op het eerste gezicht. Rond de leeftijd van 13 naar de volwassen groep doorgestroomd en als snel met wedstrijden begonnen. Voor wedstrijden trainde ik 3x per week kickboxen onder leiding van de bekende trainer Cees Jansen en 2 x per week boksen met Ome Teun Brommer en we hadden twee x per week conditietraining/zaktraining van Ome Cock Pors.

1965054 304391869733698 6355317043804635578 n 1656296 238611946311691 1917226981 n DSC 1747

Wie ben je ?

Ik ben Naomi Tataroglu ook wel bekend als  Naomi pygmee muller genoemd en ben 17 jaar.

Welke sport doe je?

Ik doe aan Muay Thai dit word ook wel Thaiboksen genoemd

Kun je een mooie beschrijving geven hoe je met deze sport bent begonnen en wat je tot nu toe bereikt hebt en wat je nog wil bereiken.?

Ik ben begonnen met Taekwondo toen ik 12 jaar was dit heb ik anderhalf jaar gedaan maar mijn interesse ging meer uit naar Thaiboksen, en heb toen ook die overstap gemaakt. bij mijn toenmalige sportschool heb ik twee titels op mijn naam weten te zetten  [Nederlands kampioen jeugd] ,
na mijn eerste partij wist ik het zeker dat dit het gene was wat ik wilde.
Inmiddels zijn wij 5 jaar verder en train ik bij Brutal Gym http://www.brutalgym.nl/  en hoop ik op 31 mei 2015 mijn partij in de C klasse af te sluiten met een Benelux Titel op mijn naam.
Uiteindelijk is mijn doel om ook in het buitenland te gaan vechten. 1 van mijn wensen is om toch eens te vechten in Thailand daar moet je toch een keer geweest zijn om deze sport echt te kunnen beleven ,als ik dit heb weten te bereiken dan zal ik uiteindelijk uit willen wijken naar het MMA.

Esma HassHass is ooit begonnen bij team smits maar in 2016 maakte zij de overstap na Hemmers gym. Onder leiding van haar trainer Nick Hemmers vocht zij haar eerst Glory partij tegen Tiffany van Soest die ze helaas verloor. Op dit moment vecht Esma op het hoogste niveau en het zal niet lang meer duren of deze fight queen sleept haar eerste grote titel binnen. Body & Power had een exclusief interview met Esma hasshass over haar sport, training en voeding.

10928867 1535872220006499 1866669965953179855 n 10847562 1535872773339777 6198549297399150652 o

 Wie ben je ?

Mijn naam is Soraya Haurissa, geboren op 13 april 1990 en opgegroeid in Den Bosch.

Welke sport doe je?

Ik doe kickboks/muythai

Kun je een mooie beschrijving geven hoe je met deze sport bent begonnen en wat je tot nu toe bereikt hebt en wat je nog wil bereiken.?

Ik ben begonnen als tiener rond mijn 16e, via jongerenwerkers die mij daar wel een type voor vonden. Paar vrienden deden de sport maar had nooit een idee ervan dus ben toen een keer mee gaan kijken. Van kijken kwam al snel een proefles en was meteen verkocht, inderdaad echt iets voor mij! Heb me meteen ingeschreven en ben begonnen met lessen te volgen. Deed destijds ook fanatiek tennis op landelijk niveau en was goed op weg.. maar op een gegeven moment kon ik het niet meer goed combineren met kickboksen en moest ik keuzes maken. Ik heb toen een belangrijke keuze moeten maken en heb uiteindelijk voor kickboksen gekozen omdat ik daar het meeste plezier in had. Dat is uiteindelijk het belangrijkste, dat je plezier blijft hebben in wat je doet in welke sport dan ook!

10991239 877632815620024 3657881612763834972 n 10171116 877632578953381 4910424747448418835 n

Wie ben je ?

Ik ben Marieke Post, ik ben in het dagelijkse leven werkzaam als Fysio, Sport en Manuele therapeut bij de Koninklijke Marine

Welke sport doe je?

Ik beoefen de sport kickboksen, hardlopen en sport specifieke training krachttraining.

Kun je een mooie beschrijving geven hoe je met deze sport bent begonnen en wat je tot nu toe bereikt hebt en wat je nog wil bereiken.?

Ik ben 10 jaar geleden begonnen met deze sport om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Na 2 jaar getraind te hebben, ben ik voor het eerst de ring in gegaan. Ik ben in 4 jaar naar de hoogste klasse ( A-klasse) gegaan.Mijn doel is om de sport met passie te blijven doen en mezelf continu te blijven verbeteren.

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner