fbpx

6x6 fitness Schema voor meer spiermassa

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Denk je dat je al sterk genoeg bent als manof vrouw en heb je wel zin in een echte fitness uitdaging? probeer dan is dit 6x6 fitness schema.

Dit fitness schema is simpel met simpele oefeningen zoals een echt fitnes schema moet zijn, maar de uitvoering is echt pittig en zeker niet simpel ,maar daar krijg je dan ook flink wat spiermassa en kracht voor terug.

Hoe voer het 6x6 fitness schema uit?

Doe 6 rondes van 6 oefeningen met 10 herhalingen en werk na het punt toe waar je bijna geen perfecte herhaling meer kunt doen. Stop niet na de 10e keer als je er nog 2 herhalingen veilig uit kunt persen. De bedoeling is dat je zo min mogelijk rust na de reps en oefeningen. 30 sec tussen elke oefening zou voldoende moeten zijn, maar het liefs minder.

Het is heel belangrijk dat je de gewichten niet te licht pakt en je het je zelf dus echt heel erg moeilijk maakt want je moet de 10e herhaling met net veilig kunnen uitvoeren.
Er zijn 2 verschillende groepen oefeningen die bestaan uit upper body multi-joint push, upper body multi-joint pull, and multi-joint lower body exercises.

Voorbeeld: serie A

1. Dumbbell chest press
2. Seated row
3. Plate-load leg press
4. Machine overhead press
5. Close grip pulldown
6. Barbell squat

Voorbeeld: serie B

1. Barbell incline press
2. Low pulley upright row
3. Romanian dead lift
4. Parallel bar dips
5. Plate-load bent-over row
6. Dumbbell squat

De bedoeling is dat je eerst serie A doet en dan serie B in volgden volgorden serie A, serie B, serie A, serie B, serie A, serie B,
Een ander voorbeeld serie is:

Voorbeeld: serie A

1. Barbell standing press
2. Wide grip pulldown
3. Trap bar dead lift
4. Machine chest press
5. Dumbbell bent-over row
6. Machine leg press

Voorbeeld: serie B

1. Dumbbell incline press
2. Chin up
3. Squat machine
4. Barbell bench press
5. Low row
6. Barbell lunge

Hoeveel tijd heb je nodig voor dit fitness schema

Erg fit : 30 min
Redelijk fit: 40 min
Slechte conditie: veel succes

Supplementen advies om spieren op te bouwen

De juiste supplementen zijn erg belangrijk om gezond en veel spiermassa op te bouwen en ook te behouden, maar welke supplementen kun je nu het beste gebruiken?

De juistte eiwitten.

Zonder voldoende en de juiste eiwitten kun je trainen zo veel als je wilt, maar met weinig tot geen resultaat. Wij raden je aan om dagelijks minimaal 1 eiwitshake na je training te nemen om zo voeldoende eiwitten binnen te krijgen voor gezonde spiergroei en snel herstel, maar welke eiwitshake kun je nu het beste gebruiken? Wij raden je Whey Puur aan!

Whey Power is volgens de gebruikers en ook topsporters de beste eiwitshake op de markt! Whey Puur zit boordevol eiwitten die bijdragen tot de groei van spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na de training. Whey Puur bevat een hoog gehalte BCAA’s

Lees meer overWhey puur

Voldoende aminozuren.

Voor een snel resultaat is het aan te raden om BCAA te gebruiken. Doordat deze aminozuren niet door ons lichaam zelf kunnen worden aangemaakt, moeten wij deze middels onze voeding of supplementen binnenkrijgen. BCAA’s worden veel gebruikt door zowel kracht- als duursporters. Gebruik BCAA zowel voor als na de training.

Lees meer over: BCAA 4:1:1 

Herstel en slapen

Herstel is heel erg belangrijk om spiermassa op te bouwen. En al helemaal als je ook nog wat extra vet wilt verbranden. Het beste herstellen doen we in onze slaap, maar door een gebrek aan zink, magnesium en vitamine B6 slapen we vaak te slecht en worden we eerder gebroken wakker, zeker na een trainingsdag en daarom is het belangrijk dat je het supplement ZMA gebruikt. ZMA is een combinatie van zink, magnesium en vitamine B6 die de spieropbouw flink stimuleert en de spierafbraak tegengaat en snel herstel bevordert. Door het gebruik van dit supplement zal je merken dat je veel fitter opstaat in de ochtend.

Lees meer over: ZMA

Lees 2235 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner