fbpx

Hoe kunnen vrouwen het beste hun buikspieren trainen?

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

De meeste vrouwen willen geen sixpack, maar wel een mooi strakke platte buik en de meeste zijn dan ook heel druk in de sportschool bezig met het doen van situps en sommige proberen ook nog de speciale buikspierapparaten even uit, maar werken deze oefeningen en apparaten wel of zijn er betere oplossingen om een mooie strakke buik te krijgen als vrouw?

Voeding voor een platte buik

De meeste mensen denken dat als je maar zoveel mogelijk situps doet de buikspieren vanzelf zichtbaar worden, maar dat klopt natuurlijk niet. net als bij het afvallen en het trainen van je andere spieren geldt dat voeding de belangrijkste sleutel is voor een mooi en slank lichaam. Zorg dat je veel eiwitten eet en weinig vetten en probeer laag in je koolhydraten te zitten, maar ga ze niet compleet uit je voeding halen want ook een bepaalde hoeveelheid koolhydraten zijn belangrijk voor het lichaam en ook voor de vet verbranding.

Vrouwen hoeven minder calorieën binnen te krijgen dan mannen, maar ze moeten wel voldoende binnen krijgen om hun spieren sterker te krijgen en te ondersteunen. Want als je denkt dat je met een dieet van 1000 Kcal zonder koolhydraten een mooie strakke platte buik gaat krijgen, dan heb je het mis!. Food is the key, dus een voedingsschema is stap 1. Zonder de juiste voeding en hoeveelheid werkt geen enkel fitness schema.

Lees verder voor een goed voedingsschema

Hoelang moet je trainen voor een slanke buik?

Vergelijken doen we allemaal erg graag, maar als het om buikspieren gaat dan kun je dat beter niet doen en al helemaal niet met mannelijke buikspieren want voor mannen is het makkelijker om een strakke buik te krijgen en te behouden dan voor vrouwen. De meeste vrouwen hebben een hoger percentage lichaamsvet wanneer we het vergelijken met mannen. Daarnaast is het hormonaal voor vrouwen moeilijk om bijvoorbeeld een sixpack te krijgen. De meeste vrouwen zullen genoegen moeten nemen met iets dat dicht bij een wasbordje in de buurt zit of wat we zouden kunnen beschrijven als een strakke, platte buik.
Uiteindelijk geldt het verhaal voor beide geslachten. Als jij strakke buikspieren wilt waarmee je op kunt pronken dan moet je ervoor zorgen dat je een laag lichaamsvetpercentage hebt en genoeg traint zodat die spieren sterk genoeg zijn. Voor vrouwen kan dit echter lastiger zijn dan voor mannen, aangezien vrouwen genetisch meer lichaamsvet vasthouden.

Welke oefeningen zijn het beste voor een mooie platte buik?

Met alleen maar een dieet en situps ga je er niet komen. Goede oefeningen zijn erg belangrijk zodat alle buikspieren goed getraind worden. We hebben een fitness schema voor je gemaakt die je gaat helpen om die mooie platte buik te krijgen.

Abs Workout

 week 1-4

Oefening

Sets

Reps of Tijd

Cable Crunch

   3

25

Plank

   3

40 Sec

Hanging Knee Raise

   3

25

Dumbbell Side Bends

   3

25

 

Abs Workout

Week 5-8

Exercise

Sets

Reps or Time

Twisting Bench Crunch (Reps zijn per zijde)

   4

30

Plank With Feet On Bench

   4

60 Seconds

Weighted Sit Up (met een dumbbell op je borst)

   4

30

Wood Chop (Reps zijn per zijde)

   4

30
 
 

Supplementen advies

Eiwitten zijn erg belangrijk voor een goede spierontwikkeling en voor dit fitness schema zou een goede proteine shake zeker van pas komen voor een nog beter resultaat!

Lees meer over: Lady Power whey

Eindelijk. Een echte  eiwitshake voor vrouwen waar je echte resultaten mee behaald. lady Power is speciaal gemaakt voor vrouwen die effectief spieren willen opbouwen en vet willen verbranden. Deze shake gaat je zeker helpen een mooi strak lichaam te krijgen.

Lees meer over: Lady Power Fat Burner

Lady Power Fat burner is een zeer complete formule die je lichaam op de juiste manier helpt in de strijd tegen ongewenst lichaamsvet.De fat burner bevat een mix van natuurlijke ingrediënten en is onvergelijkbaar met andere.De lady Power Fat Burner is met voorsprong de sterkste fat burner. De krachtigste samenstelling van hoogwaardige ingrediënten in de beste verhoudingen

Lees 7184 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner