fbpx

8 super oefeningen voor mooie billen en benen

Beoordeel dit item
(4 stemmen)

Ik heb al vaker op deze pagina geschreven hoe je mooie billen en benen kunt trainen en natuurlijk is de squat de beste oefening om dat te doen maar zo nu en dan moet je de oefeningen is lekker afwisselen om je spieren te blijven prikkelen daarom geef ik je in dit artikel 8 super oefeningen die je kunt doen om lekker af te wisselen en toch voor mooie billen en benen kun trainen als je even geen squat doet!

 

8 butt exercises

Supplementen advies.

Om mooie billen en benen te trainen zijn supplementen erg belangrijk en de onderstaande zou eigenlijk in elk voedingsschema moeten zitten!

1x per dag Lady Fatburner

2 x per dag Lady Power

Eiwitrepen wel of niet?

Een eiwitreep is een perfecte aanvulling op je voeding, maar in de meeste eiwitrepen zitten heel veel suikers en andere toevoegingen. En dat is nu net iets wat je niet nodig hebt als je aan het afvallen bent en van je overtollige vetrolletjes af wilt, maar met onze One Basix Bar eiwitrepen heb je daar geen last van. Deze perfecte repen passen in elk dieet en zijn het perfecte tussendoortje voor op het werk of na het sporten. One Basix Bar eiwitrepen zijn een van de weinige repen die ook nog eens geweldig smaken en geen Chemische smaak hebben.

Kenmerken One Bar Basix: 

  • Met Stevia extract!
  • 100% natuurlijk
  • Met maar liefst 20 gram eiwit
  • Geen sucralose
  • Slechts 1 gram suiker per bar
  • 1 bar weegt 60 gram

Lees meer over; One Basix 

Drinken om snel vet te verbranden

We weten allemaal dat we water moeten drinken. En al helelemaal als je wilt afvallen en vet verbranden.Toch zien we vaak dat veel mensen moeite hebben om voldoende water te drinken.Door voldoende te drinken zorg je er voor dat je jouw vetverbranding op volle toeren draaid, Maar altijd maar water is ook niet alles en in de meeste ranja zit heel veel suiker, maar wij hebben de oplossing. "Bolero limonade". Deze is gluten vrij en vrij van suiker en bevat bijna geen calorieën. En je kan het krijgen in wel 65 smaken. 

Lees meer over: Bolero Limonade
Lees 12608 keer

 

lady power smaken banner  afslank smoothie banner